fbpx
Belladonnastraat 31

Belladonnastraat 31

Belladonnastraat 31 - Centraal gelegen tussen Paramaribo Noord en Zuid vindt u deze prachtige klassieke woning! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Belladonnastraat 31

Centraal gelegen tussen Paramaribo Noord en Zuid vindt u deze prachtige klassieke woning!

€ 135.000

$ 152.649

SRD 1,138.453


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 190 m²
Perceelopp.: 540 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1

Omschrijving

Prachtige hoogbouwwoning, op een eigendomsterrein van 540 m². De woning is gelegen in een zeer gewilde wijk aan de Belladonnastraat (te Kwatta) en ligt op een steenworp afstand van het project Prins Park. De woning is onderverdeeld in een beneden- en bovenwoning. De benedenwoning bestaat uit een keuken, woonkamer, toilet en een ruim voorterras. De bovenwoning bestaat uit: 4 slaapkamers en een badkamer met toilet. Beneden is er een open garage, twee ruime opbergruimtes, een vijver en een grote tuin.

Deze eigentijdse woning heeft een oud karakter, weergegeven door de bakstenen accenten gecombineerd met hout. Onder architectuur van weleer gebouwd, dus niet meer helemaal up to date met de huidige moderne wensen, echter wel strakke en moderne klassieke renovatie mogelijkheden.

Lees verder...

Deze woning is de juiste woning voor de hedendaagse koper die van een klassieke stijl houdt en graag wilt renoveren, desgewenst door de Surgoed Bouw & Infra afdeling.

Het perceel
Het terrein heeft een frontbreedte van 20 m en een diepte van 27 m, met een totaal van 540 m². Het perceel is volledig opgehoogd en er is een prachtige tuin aangelegd met verschillende planten, bomen en een vijver. Er is nog genoeg ruimte over om hier zelf verder invulling aan te geven zoals: het plaatsen van een cabana, een zwembad en/ of jacuzzi.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Belladonnastraat 31

Sandra Slijngard

+597 890-1439

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Belladonnastraat • Kwatta • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!