fbpx
Bergamotstraat 12, Tourtonne Garden

Bergamotstraat 12, Tourtonne Garden

Bergamotstraat 12, Tourtonne Garden - Modern en toch tijdloze architectuur, cellenbeton en zwaar geïsoleerd, onbrandbaar en centrale airco; deze woning wordt overcompleet aangeboden. Goed gelegen in een project waar je thuis wilt komen. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bergamotstraat 12, Tourtonne Garden

Modern en toch tijdloze architectuur, cellenbeton en zwaar geïsoleerd, onbrandbaar en centrale airco; deze woning wordt overcompleet aangeboden. Goed gelegen in een project waar je thuis wilt komen.

€ 267.500

$ 288.933

SRD 2,154.865


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 210 m²
Perceelopp.: 640 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze moderne hoogbouwwoning is een type woning die je niet snel tegenkomt in de tropen, meestal vanwege de traditionele stijl van bouwen en het gebruik van materialen; te warm en niet geschikt. Maar let op! Dit huis heeft enkele unieke eigenschappen en kenmerken waarbij optimaal woongenot, duurzaamheid in energieverbruik en veiligheid in een pakket wordt aangeboden als een absolute woontopper voor een leuk gezin.

De woning
Deze 4 slaapkamer woning staat op een ruim terrein van 640m² groot. De woning staat centraal op het terrein en heeft rondom bestrating met klinkers en een inrit vanaf de straat naar de garage met een automatische garagedeur. Vanuit zowel de garage als het voorbalkon kunt u toegang krijgen tot de woonkamer met een aparte keuken gedeelte. Via de schuifdeur krijgt u toegang tot het achterterras.

Lees verder...

De indeling op de begane grond is speels en uniek, een woonkamer die los staat van de keuken, maar door de praktische indeling toch een open karakter heeft. De begane grond heeft een slaapkamer en een sanitaire ruimte. De ruime brede trap staat statig in de woonkamer en komt uit in de overloop op de 1ste verdieping waar 3 slaapkamers zijn en een sanitaire ruimte met douche en toilet. Verder is de keuken ruim en heeft een werkeiland, veel opbergruimte en kasten zodat u echt alles gemakkelijk kan opbergen.

Tenslotte is er een extra opbergruimte voor spullen op de 1ste verdieping die u kwijt kunt op zolder. Er is een mangat met trap om de zolder te bereiken en zult u zien dat midden op de dag de zolder koel is. Dit huis is zwaar geïsoleerd.

Het perceel
Het ruime terrein is 640m² groot, volledig opgehoogd en in cultuur gebracht. Rondom de woning zijn looppaden aangelegd met sierbestrating en een betegelde inrit vanaf de straat tot de garage. De belendingen zijn gemaakt van sierhekwerk en betonnen achter schuttingen. Het terrein heeft dusdanig ruimte dat u zelf verder invulling kan geven aan de soort beplanting en/of het plaatsen van cabana’s en een pool.

Voorzieningen
Deze woning is zoals aangehaald uniek in materiaalgebruik en bouwstijl. De woning is opgetrokken uit cellenbeton en deze vorm van beton bestaat uit een absolute dichtheid in de structuur. Hierdoor heeft het een unieke isolerende waarde, is onbrandbaar en geen optrekkend vocht en ongekende akoestiek. Vloeren op de 1ste verdieping zijn volledig van beton. De daken zijn geïsoleerd en de dakbedekking bestaat uit gecoate panels van 8 lagen, absoluut roestvrij en lange duurzaamheid. Er is dubbele beglazing om de warmte buiten te houden en de koelte binnen. Geheel huis is voorzien van centrale airco, koeling gemakkelijk bedienbaar en gebruiksvriendelijk. Warm en koud water, durotank en hydrofoor zijn aanwezig en minimaal 35KVA aan stroom. Als klap op de vuurpijl wordt de woning vrij op naam geleverd. Concreet! U kunt vandaag nog intrekken in deze geriefelijke woning.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Bergamotstraat 12, Tourtonne Garden

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Bergamotstraat • Tourtonne Garden • Paramaribo • Suriname