Berts Storm van Leeuwenstraat 66

Berts Storm van Leeuwenstraat 66

Een ruime vrijstaande woning met zolderverdieping in het noorden van Paramaribo

€ 170.000

$ 205.300

SRD 3230000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 300 m²
Perceelopp.: 701.49 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 8
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3

Omschrijving

Een goed onderhouden vijf slaapkamer woning met zolderverdieping in een nette en veilige omgeving, in het noorden van Paramaribo.

De woning
Deze stijlvolle stenen woning zal voor een iets groter gezin ideaal zijn. Waarom? Omdat het maar liefst 5 ruime slaapkamers telt.
De toegang tot de woning gebeurt via het voorbalkon of via de garage waar u tevens 2 SUV’s kunt parkeren. Bij entree ervaart u gelijk de luchtige en ruimtelijke indeling. De begane grond heeft een grote woonkamer, een keuken en eethoek. Vervolgens staat er naast de eerste slaapkamer een royale inloopdouche, toilet en kwalitatieve badkamermeubels. Er is ruimte gemaakt voor de wasmachines en warm watervoorziening. De zolderverdieping is erg groot en heeft in zijn totaliteit 4 ruime slaapkamers, allen met eigen klerenkast, 2 inloopdouches en toiletten.

Er staan twee kleinere gebouwen op het terrein en deze worden gebruikt als berging voor o.a. watertanks. Ook voor de motor hobbyist zou een van deze gebouwen goed gebruikt kunnen worden.

Het perceel
Het 701 m2 perceel is omrasterd met steen; de muur aan de voorzijde is van steen, metalen schuifpoort en hekwerk. Het terrein is aanzienlijk hoger dan het straatniveau.

Voorzieningen
De standaard voorzieningen als licht, water en telefoon zijn aanwezig. Verder heeft de woning een alarmaansluiting.

Samenvatting
Bent u op zoek naar een uitstekend onderhouden woning in een rustige buurt? Dan zal deze woning u zeker aanspreken.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

John Noble

+597 710 6677

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Berts Storm van Leeuwenstraat • Tourtonne 6 • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!