fbpx
Betelpalmlaan 39

Betelpalmlaan 39

Betelpalmlaan 39 - Gerieflijk wonen in een gated community? - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Betelpalmlaan 39

Gerieflijk wonen in een gated community?

€ 119.500

$ 139.142

SRD 1,969.411


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 210 m²
Perceelopp.: 1070 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze laagbouwwoning is een op zichzelf staande woning in een beveiligde buurt aan de overkant van de Suriname rivier in het beveiligde project Palm Village. De woning heeft geen eigen omrastering, alhoewel de fundering ervoor wel is gelegd. Verder is deze woning gelegen langs een van de afwateringskanalen van Palm Village. Het perceel is ruim 1000m² groot, is gelijk of iets hoger dan de straat, en geeft je een ruimtelijk gevoel. Wij kunnen van deze woning zeggen dat het een hedendaagse woning is en goed onderhouden.

De woning ademt een prettige atmosfeer uit van zowel de buiten- als de binnenkant. Wat gelijk opvalt aan deze woning is dat hij een verhoogd plafond heeft waardoor de warme lucht omhoog kan stijgen en kan ontsnappen via de jaloezie ramen; deze verhoging is goed van buiten te zien en op de luchtfoto.

Op Commewijne wonen is zeer prettig, genieten van de natuur, frisse rivier wind en dat allemaal op een ruim achterterras dat voorzien is van het nodige muskietengaas en beveiliging. De woning beschikt over een garage voor twee auto’s, drie ruime slaapkamers, een open keuken en een berging. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van airconditioning en de master bedroom beschikt over zijn eigen bad en toilet.

Lees verder...

De omgeving
De omgeving kan je typeren als veilig, rustig, kindvriendelijk en met plezier wonen. Alle wegen naar deze woning zijn verhard; Palm Village is gelegen nabij Nieuw Amsterdam en het openluchtmuseum. Voor het wonen op deze locatie dien je wel te beschikken over eigen vervoer, aangezien de normale bezigheden en kantoren wat verder uit elkaar liggen, waardoor een vervoersmiddel geen luxe is.

Inrichting
3 slaapkamers, 2 bad en 2 toilet, keuken en garage voor twee auto’s.

Voorzieningen
koud water/ elektra 110/220v/ hydrofoor/ telefoon en internet aanwezig.

Samenvatting
Wil je genieten van de bovenstaande omschreven punten, dan hoef je niet twee keer na te denken en voor de prijs hoef je het ook niet te laten staan. Een aanrader voor een ieder die Commewijne een warm hart toedraagt!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Betelpalmlaan 39

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Betelpalmlaan 39 • Palm Village • Commewijne • Suriname


Deel deze pagina!