Bijlhoutweg 10

Bijlhoutweg 10

Woning niet ver van Lelydorp

Objectcode: W0834B6

€ 74.500

$ 79.658

SRD 3129000


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 190 m²
Perceelopp.: 1410.85 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers 2

Omschrijving

Leuke woning, die met een kleine investering en goede aanpak omgetoverd kan worden tot een mooie woning. Deze woning is uit steen opgetrokken en biedt potentie. Bij het betreden van het terrein heeft u aan de linkerzijde een ruim overdekte open garage welke los staat van de woning. Aan de voorzijde van deze woning bevinden zich twee (2) mooie open terrassen, die beide toegang geven tot de woning. Bij binnenkomst van de woning via de hoofdingang treft u de eerste woonkamer met aaneensluitend de keuken. Naast de woonkamer bevinden zich twee (2) slaapkamers. Via de keuken komt u bij een ruime berging met één (1) bad en toilet. Ook komt u via de keuken in een ruimte waar u mogelijk uw ijskast en freezer kan plaatsen. Via deze ruimte komt u in de tweede woonkamer. Links en rechts bevinden zich nog elk één (1) slaapkamer en nog een bad en toilet.

De woning is voorzien van alle nutsvoorzieningen.

Het terrein
Het terrein heeft een frontbreedte van 21,31 meter en een diepte van 70 meter, en voor een groot gedeelte onbebouwd. Dus ruimte om uit te breiden is er voldoende, voor bijvoorbeeld een zwembad ofzo. Op het achtererf is er nog een ruime ren waar er vroeger kippen werden gekweekt.

Samengevat betreft het een woning die wat investering en aandacht vraagt, maar daar is er ook rekening mee gehouden bij het vaststellen van de prijs. De locatie van deze woning bevindt zich ongeveer tien (10) minuten van Lelydorp en ongeveer dertig (30) minuten van de stad. Het is ook niet ver van leuke buiten-/vakantie plekken.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Bijlhoutweg 10 • Lelydorp • Para • Suriname


  Deel deze pagina!