fbpx
Bluewing- hoek Lepelaarstraat

Bluewing- hoek Lepelaarstraat

Bluewing- hoek Lepelaarstraat - Moderne en ruime hoogbouwwoning - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bluewing- hoek Lepelaarstraat

Moderne en ruime hoogbouwwoning

€ 325.000

$ 378.419

SRD 5,356.139


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 415 m²
Perceelopp.: 864 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 7
Badkamers: 5

Omschrijving

De verdeling van de woning ziet er als volgt uit: de benedenverdieping bestaat uit een woonkamer, keukenruimte en een master bedroom. Verder is er nog een slaap-/werkkamer, bad en toilet, achterterras, waskamer en berging en niet te vergeten een gesloten garage. De entree is in de vorm van een moderne uitbouw die het karakter van het woonhuis aanzienlijk verbetert. De mogelijkheid bestaat om met de auto vanaf de ene straat onder de entree door de andere straat te bereiken over een volledig betegelde oprijlaan.

De bovenverdieping telt twee normale slaapkamers en een master bedroom, waarbij allen uitkomen op de gang. Alle vertrekken zijn voorzien van een laminatenvloer.

Het terrein is goed opgehoogd en vrijwel volledig betegeld met sierlijke betonnen straatklinkers. Het deel van het terrein dat niet verhard is, is voorzien van een goed onderhouden gras gazon dat beplant is met sierplanten. Sierstruiken en of fruitbomen zijn niet aanwezig. De oppervlakte van het terrein is in totaal 864 m², met een frontbreedte van 31 meter aan de Bluewingstraat en 28 meter aan de Lepelaarstraat.

Lees verder...

Ondanks de woning reeds enigszins gedateerd is, zal de kenner direct zien dat er met een minimale inbreng, een snelle modernisering kan plaatsvinden om dit object weer in top shape te krijgen.

Voorzieningen
De woning is gelegen op de hoek van twee goed geasfalteerde straten, die beide voorzien zijn van straatverlichting en een gesloten rioleringssysteem. Het geheel is voorzien van een degelijke omrastering. De omrastering bestaat aan de straatzijde uit gewapende betonnen kolommen met daartussen sierlijke stalen hekwerken, die bij beide straten onderbroken wordt door een brede stalen rolpoort die op afstand elektrisch bedienbaar is.

Verder is de woning voorzien van 110 & 220v en alarminstallatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Bluewing- hoek Lepelaarstraat

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Bluewing- hoek Lepelaarstraat • Morgenstond • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!