Boesiskowtoestraat 7

Boesiskowtoestraat 7

Woonhuis met een prachtige ligging in een prettige woonomgeving

Objectcode: W0858B6

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 160 m²
Perceelopp.: 675 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers 2

Omschrijving

Gelegen te Morgenstond in een gewilde omgeving, kindvriendelijk en sociaal, een leuke starterswoning voor een gezin. In een bewoonde omgeving te Paramaribo-Noord met in de directe nabijheid alle denkbare voorzieningen, mogelijkheden en uitvalswegen.

De woning heeft 3 slaapkamers waarvan 1 masterroom met een ligbad en toilet, de andere twee slaapkamers maken samen gebruik van een gedeelde badkamer en toilet. De woonkamer is ruim met een open keuken die door een scheidingsmuur enigszins afgescheiden is maar toch open is naar de woonkamer. Er is een open garage (plaatsing garagedeur is snel te realiseren) vanwaar u gemakkelijk toegang krijgt tot de woning, met pal daarnaast gelegen de ruime berging. De woonkamer heeft toegang tot een voorbalkon dat uitkijkt op de straat.

Alarm, dievenijzers en fully airco is aanwezig in de woning, evenals warm- en koud water, telefoon en internetvoorziening; het geheel maakt een frisse indruk en de woning is instapklaar en gereed voor optimale bewoning.

Het terrein met de titel eigendom is geheel omheind en heeft vanaf de straat een verharde inrit naar de garage toe, er is ook een aparte poort aanwezig met looppad naar de woning. De schutting aan de voorzijde is van staal met een openslaande poort richting de garage. Een bergruimte is gerealiseerd aan de zijkant van de woning.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Thijs Mouchart

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Boesiskowtoestraat • Morgenstond • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!