Boesiskowtustraat 56

Boesiskowtustraat 56 - Interessante hoogbouw bestaande uit 2 zelfstandige appartementen - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Boesiskowtustraat 56

Interessante hoogbouw bestaande uit 2 zelfstandige appartementen

Objectcode: W0821B6

€ 159.000

$ 165.763

SRD 3768459


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 165 m²
Perceelopp.: 600 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Een uitstekend investeringsobject bestaande uit 2 volledig onafhankelijk te bewonen appartementen in een hoogbouw. Het betreft 2 moderne 2 slaapkamerappartementen met living en open keuken, douche-toilet en balkon/ terras aan de windzijde. Alles is aanwezig voor comfortabel en veilig wonen. Het fraaie ontwerp met de opvallende pilaren en de trendy kleurstelling van het gebouw geven een unieke uitstraling. De situering van het gebouw is bewust aan de achterzijde van het terrein met nog een behoorlijk uitgestrekt gazon aan de voorzijde. Een bewuste keuze aangezien het voornemen is geweest om aan de voorzijde uit te breiden met appartementen en een zwembad. Qua leidingen, afvoermogelijkheden en andere voorzieningen op het voorterrein is hier dus reeds rekening mee gehouden. Het terrein is ook fors opgehoogd t.o.v. het straatniveau.

Het ontwerp van dit object is gericht op verhuur, maar is ook desgewenst te transformeren tot een hoogbouw gezinswoning.

Verhuurmogelijkheden aan expats, pensionado’s of gewoon mooi, veilig en comfortabel wonen met verschillende uitbreidingsopties. Met deze investering heeft u de keuze en de mogelijkheden. Belt u voor meer informatie op 8916684!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

piquer[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Boesiskowtustraat • Morgenstond • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!