Bolletjesvarendweg 3

Bolletjesvarendweg 3

Villa in een landelijke omgeving

€ 210.000

$ 253.131

SRD 3,582.812


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Villa
Woonopp.: 300 m²
Perceelopp.: 9124 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3

Omschrijving

Landelijke omgeving, ruim terrein en prachtig wonen in deze onder architectuur opgetrokken villa.

De woning
Dit is een hele fijne woning om in te vertoeven. Door de hardhouten accenten in de woning wordt er een warme sfeer gecreëerd en daarbij is gebruik gemaakt van houtsoorten zoals copie en basralokus. Het plafond is bewerkt met rabat waardoor het modern oogt en koel blijft in de woning. Hierdoor heb je dus minder last van vleermuizen. De met zorg gekozen tegels vormen een goede combinatie met de houten delen. De veranda loopt in een L-vorm aan de voorkant van de woning die aansluit op de keuken alsook de woonkamer. In de keuken beschik je over voldoende opberg ruimte met een mooi granieten blad om al je kook kunsten uit te voeren. Alle slaapkamers bevatten hun eigen bad en toilet en airconditioning. In conclusie: een woning met een mooie tuin, een geweldige oprijlaan, de bamboe aanplant en de visvijver met waterlelies kan maar een ding voor u betekenen: OOST WEST, THUIS BEST!

Het perceel
Het perceel, de indeling en aanleg van de tuin is ingegeven door de heer Wijngaarde. Met een mooie oprijlaan en diverse hoogteverschillen op het terrein is het prettig aanschouwen, maar zorgt ook voor een natuurlijke afwatering naar het nabijgelegen kanaal

Voorzieningen
Alle nuts voorzieningen zijn aanwezig 110/220 stroom, boiler aanwezig.

Samenvatting
Prachtig gelegen woning voor rust en natuur. Als u een bezige bij bent zult u zich zeker niet vervelen in deze omgeving.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Bolletjesvarendweg • Domburg • Para • Suriname


  Deel deze pagina!