Bridge village pc 300a

Bridge village pc 300a - Te koop: Hoogbouw woning - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Bridge village pc 300a

Te koop: Hoogbouw woning

Objectcode: KW00336

€ 75.000

$ 80.192

SRD 3150000


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 155 m²
Perceelopp.: 400 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 2
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Bent u op zoek naar een unieke kans om uw droomhuis te creëren? Dan is deze hoogbouw woning in Bridj Village precies wat u zoekt! Hoewel de bouw nog niet volledig is afgerond, biedt deze ruime woning met prachtig uitzicht alles wat u nodig heeft voor wonen.

De woning is al bewoonbaar en vereist slechts de laatste afwerkingsdetails, zoals schilderen, afwerken en het plaatsen van tralies. Met uw persoonlijke touch kunt u deze woning omtoveren tot een ware oase van comfort en stijl.

Boven bevinden zich de leefruimtes, waar u kunt genieten van een ruime woonkamer en keuken met alle nodige voorzieningen. Er zijn drie slaapkamers, waaronder een master bedroom met eigen badkamer en toilet. Daarnaast is er een gemeenschappelijke badkamer en toilet voor het gemak van uw gasten.

Beneden is er voldoende ruimte voor maar liefst drie auto's, waardoor parkeren nooit een probleem zal zijn.

De locatie van deze woning is perfect voor diegenen die rust en privacy zoeken, terwijl ze toch dichtbij alle voorzieningen willen zijn. Bridj Village biedt een geweldige gemeenschapssfeer en tal van recreatieve mogelijkheden in de buurt.

De perceelsID is aanwezig en stichtingsovername is mogelijk.

Interesse? Maak gerust contact op +597 719-9998.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Bridge village • Tourtonne • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!