Canaripalmlaan 131

Canaripalmlaan 131 - Mooie laagbouw woning te Commewijne met goed onderhouden zwembad - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Canaripalmlaan 131

Mooie laagbouw woning te Commewijne met goed onderhouden zwembad

Objectcode: KW00494

€ 124.900

$ 132.944

SRD 5245800


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Perceelopp.: 497.5 m²
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs3 / 3

Omschrijving

Mooie laagbouwwoning met zwembad in Palm Grove, een gated community naast het project Palmvillage te Commewijne. Bij aankomst op de oprit ziet u een open garage waar plaats is voor drie auto's en een washok.

De woning heeft drie slaapkamers, waarvan één de master bedroom is met een eigen douche/toilet en een walk-inn closet. De andere twee kamers delen een badkamer en toilet. Via de hoofdingang komt u in de open woonkamer en eetkamer. Tevens is er in de woonkamer een plafondventilator. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is knus maar goed uitgerust. Vanuit de keuken komt u op een mooi achterterras waar u kunt genieten van het 6x4 meter zwembad. Er is ook een prachtige pergola (cabana) bij het zwembad en een buitendouche/toilet. De achtertuin is omheind door muren voor privacy. De woning heeft grote ramen die veel licht binnenlaten en zorgen voor een koele bries. Plafondventilatoren zijn op verschillende plaatsen aanwezig.

De woning ligt in een bewaakt park, wat zorgt voor een veilig gevoel. Het is omgeven door veel groen en ruimte. Het perceel is ongeveer 497,5 m², waarvan het grootste deel bestraat is.

Lees verder...

Voorzieningen
De woning is voorzien van goede beveiliging met traliewerk om de gehele woning. Er is 110/220V elektriciteit aanwezig, evenals een hydrofoor en boiler voor warm en koud water.

Samenvatting
Dit is een solide woning in een rustige omgeving, op slechts 30 minuten rijden van het centrum van Paramaribo. Het ligt ook dicht bij Fort Nieuw Amsterdam, plantage Peperpot en plantage Fredericksdorp. De woning is zeker een bezichtiging waard. Voor een afspraak kunt u bellen met +5977106677.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Canaripalmlaan 131 • Belwaarde • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!