fbpx
Chandisawweg 331a Uitvlugt Paramaribo Surgoed Makelaardij NV W0640B3 22 - Chandiesawweg 331a

Chandiesawweg 331a

Chandiesawweg 331a - Landelijk wonen in het bananen district Saramacca te Jarikaba? - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Chandiesawweg 331a

Landelijk wonen in het bananen district Saramacca te Jarikaba?

€ 57.500

$ 64.234

SRD 479.054


Status: Te koop
Titel: Erfpacht
Type: Laagbouw
Woonopp.: 100 m²
Perceelopp.: 1300 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Op een mooie en zeer landelijk gelegen vrije locatie, bieden wij u dit ruim perceel met een woning.

De woning
Deze woning is gelegen in het district Saramacca waar er veel aan landbouw wordt gedaan. Om en nabij deze woning heb je het landbouwareaal van Jarikaba en ook de Saramacca brug op Uitkijk, waar je de oversteek maakt om daadwerkelijk te Saramacca te komen en richting La Poule, Groningen te rijden. Deze woning is een standaard woning met niet veel meer en niet veel minder standaard uitgevoerd; wat je ziet is wat je krijgt. De woning beschikt over een badkamer, een toilet, drie slaapkamers en een balkon waarbij je een aansluitende woonkamer hebt. Er is een open garage aan de achterzijde van de woning en een buiten keuken zoals men gewend is in de districten. U zult naar eigen inzichten deze woning kunnen ombouwen naar een woning die modern en bij de tijd is. De woning is aan de achterzijde gelegen aan een afwateringskanaal wat voor een mooi aanblik zorgt. De toegangsweg naar deze woning is geasfalteerd en de oprijlaan is betegeld. Het gehele terrein is omrasterd, wat het voor de huisdieren makkelijk maakt vrij te lopen op het erf. De achterzijde is niet omrasterd, maar heeft als grens het kanaal.

Lees verder...

Het perceel
De bodem is van klei, opgehoogd met schelpen en zand, en is 1300 m² groot.

Voorzieningen
110V stroom, koud water en telefoon.

Samenvatting
Heeft u groene vingers en heeft u altijd graag een ruimer perceel gewild? En heeft u altijd landelijk willen wonen? Dan is dit misschien uw kans!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Hesdy Rechards - Makelaar - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 493 497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Chandisawweg • Jarikaba • Saramacca • Suriname