fbpx
Chitoestraat 6

Chitoestraat 6

Chitoestraat 6 - Centraal gelegen starterswoning, heel ruim voor een koppel alleen of met twee kinderen! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Chitoestraat 6

Centraal gelegen starterswoning, heel ruim voor een koppel alleen of met twee kinderen!

€ 80.000

$ 90.458

SRD 674.639


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 145 m²
Perceelopp.: 310 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Goed onderhouden woning, geheel omrasterd met een ruime woonkamer en gesloten garage.

De woning
Deze woning ligt aan een geasfalteerde weg niet ver van de hoek aan de Kwattaweg, waardoor openbaar vervoer geen probleem is. Deze woning is verder geheel omrasterd, beschikt over een rolpoort en over de gehele woning is er dievenijzer geplaatst. De omgeving is goed bewoond en aan de rechterzijde van de woning is er een woning, aan de linkerzijde een bloot perceel en aan de achterzijde zijn er ook buren.

Lees verder...

Men is gewend via de garage naar binnen te komen, waar je terecht komt in de strakke en moderne keuken met daarop aansluitend de woonkamer die een L-vorm heeft. De woning heeft drie slaapkamers waarvan een kamer zijn eigen bad en toilet heeft en de andere twee slaapkamers samen het ander bad en toilet delen. Verder beschikt de woning ook over een washok. In het washok zit de aansluiting voor een boiler die aanwezig was, maar vanwege onderhoudswerkzaamheden en slijtage is die tijdelijk ontkoppeld.

De woning is in zeer goede staat, dus de komende jaren hoeft er alleen maar klein onderhoud te geschieden. En wat ook fijn is, is dat je weinig onderhoud hebt aan het terrein en zeker voor de werkende klasse. Er is voor deze woning gekozen voor een triplex plafond dat goed in de verf zit.

Het perceel
Het onderliggend terrein is van klei en opgehoogd met schelpen en zand, groot 310 m² en voor een groot deel bestraat.

Voorzieningen
110/220 warm/ koud water, telefoon, internet, alarm.

Samenvatting
Dit is zeker een aanrader waard vanwege de staat van de woning en de ligging. Over de prijs van de inboedel valt er ook nog te praten!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Chitoestraat 6

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Chitoestraat 6 • Welgelegen • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!