Columbiastraat 18

Columbiastraat 18

Moderne 3-slaapkamerwoning centraal gelegen

Objectcode: W0823B3

€ 155.000

$ 150.195

SRD 3673655


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 155 m²
Perceelopp.: 331 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze woning is in 2017 gebouwd en staat aan de Columbiastraat te Beni’s Park. De Columbiastraat is een zandweg (onverharde weg) en is dicht bij de Ringweg. Een centraal gelegen moderne laagbouwwoning dus, en voorzien van alle gemakken. Als u de woning binnenloopt, komt u meteen in de woonruimte en keuken met veel lichtinval. De keuken is gemaakt van watervast MDF met softclose sluiting en granieten blad met dubbele spoelbak. Aan de rechterzijde van de woonkamer is een brede schuifpui met rolluiken en geeft toegang tot het erf. De woning bestaat verder uit drie slaapkamers, en een bad en toilet. De masterroom heeft een eigen walk-in closet en eigen badkamer en toilet. Voor de rest is alles modern gebouwd en het dak is zelfs geïsoleerd. De ramen zijn van Alupro met ingebouwde dievenijzer. Kortom, de kenner weet dat er in deze woning geld is geïnvesteerd. Bent u op zoek naar een kleine starterswoning die centraal gelegen is, veilig en kwalitatief is gebouwd, dan is dit zeker de moeite waard.

Het terrein
Het eigendomsterrein heeft een totale oppervlakte van 331 m2, met een front van 15 meter en een diepte van 40 meter. Het perceel ligt voor ⅔ deel vanuit de straat in de diepte hoger dan het maaiveld (± 40 cm) en is aan alle zijden omrasterd, met aan de voorzijde een houten automatische schuifpoort verwerkt. Verder is het terrein volledig tot ontwikkeling gebracht met een inrit en bestrating aan de zijkanten van de woning. Er is geen gesloten garage, maar u kunt o.a. aan de voorkant van de woning een carport laten plaatsen en wel 1-2 voertuigen parkeren.

Voorzieningen
110 en 220v, camera’s, warm water, airco’s en internet.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Columbiastraat • Beni's Park • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!