Condorstraat 104

Condorstraat 104 - Thuis komen in uw eigen Hacienda, uniek en voorzien van alle gemakken en luxe - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Condorstraat 104

Thuis komen in uw eigen Hacienda, uniek en voorzien van alle gemakken en luxe

€ 375.000

$ 454.838

SRD 7125000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw Hacienda
Woonopp.: 433 m²
Perceelopp.: 1113 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 9
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4

Omschrijving

Nu te koop! Deze unieke woning gebouwd in Hacienda stijl, landelijk gelegen en rustiek te Leonsberg, doch in de buurt van alle voorzieningen en faciliteiten met het landelijke gevoel om in deze woning helemaal tot rust te komen na al uw dagelijkse beslommeringen.

De woning
Deze in 2014 gebouwde woning heeft een bebouwd oppervlakte van 433 m², dat is inclusief de woongedeelten, garage en de patio. De patio van de woning is in totaal 143 m² en kan geheel als woonruimte betiteld worden als u kijkt naar de fraaie moderne afwerking en de prachtige granieten vloeren van deze patio. U kunt toegang krijgen tot de woning via de fraaie entree aan de voorzijde van de Condorstraat die u direct laat uitkomen in de woonkamer. Een andere mogelijkheid is dat u via de dubbele garage de woning veilig kunt betreden. U rijdt veilig de garage binnen vanwaar u direct in de patio kunt uitkomen. De woning is zodanig gebouwd dat u via de patio alle vertrekken individueel kunt benaderen, u kunt echter ook binnenshuis alle vertrekken betreden via de tussendeuren zonder dat u ‘uit’ de woning hoeft te gaan.

De woning beschikt in de dubbele garage over veel bergruimte, waarbij rekening is gehouden met veiligheid (denk aan een inpandige durotank). Buiten deze opslagruimte is er een tuinhuis met voorzieningen voor het installeren van een back-up generator voor als de stroom uitvalt. Eventueel kan dit tuinhuis ook als pomphuis gebruikt worden indien u later een zwembad wilt inbouwen. Behalve al deze opslagruimten is er in de garage ook een ruimte die gebruikt kan worden als toilet en of semi-laundry voor het schoonspoelen van spullen voordat u de woning betreedt. Naast de garage is er een ruime bijkeuken/ laundry met wederom een natte cel en toilet; voldoende ruimte aanwezig voor koelkasten en diepvries, proviand opslag etc etc. Naast de bijkeuken vindt u de keuken die grenst aan de woonkamer. Deze ruime keuken met eiland is voorzien van alle gemakken en inbouw apparatuur, goede merken en granieten keukenblad is overbodig aan te halen in deze moderne keuken. Via de keuken kunt u binnendoor toegang krijgen tot de woonkamer die verdeeld is in een eetvertrek en voorzaal (tv of lezen). Het fijne eraan is dat al deze vertrekken ook uitkomen in de patio, deze patio is het eigenlijke woongedeelte vanwaar u uitkijkt op de achtertuin, de groenstrook en een aangelegd kleine vijver met koikarpers.

Vanuit de woonkamer of de patio krijgt u toegang tot de studiekamer die tevens gebruikt zou kunnen worden als een extra slaapkamer (4de). Vanuit deze ruimte of via de gang van de patio kunt u toegang krijgen tot de slaapvertrekken. 2 slaapvertrekken delen een badkamer en toilet, terwijl de masterroom zijn eigen bad en toilet met ligbad heeft, maar ook een walk-in closet.

Lees verder...

Het perceel
Het hoekterrein van 1113 m² waarop deze woning is gebouwd heeft aan de achterzijde geen directe buren. Bij de bouw van de woning is daarmee rekening gehouden zodat de langslopende groenstrook een prachtig uitzicht geeft als u vertoeft in de achtertuin. De woning is gebouwd aan de voorzijde van het perceel waarbij de buitenmuren aan Noord-West zijde een natuurlijk schutting vormen, echter heeft u nog een strook van zeker 5 strekkende meter voor deze muur die eigendom is van uw perceel. Momenteel doet deze dienst als parking en groenstrook zodat de fraaiheid van de woning meer op zijn plaats is.

Voorzieningen
In deze woning is aanwezig: camerabewaking en alarmsysteem, er is 110/220 volt aanwezig op diverse stopcontacten in de woning, er is glasvezel internet beschikbaar, fully airco (plafond units), dubbele boilers (never run out of hot water again), vijver met ingebouwde pomp, granieten vloeren en tegels.
Het huis ligt op een gated project wat extra veiligheid met zich meebrengt. ‘s Avonds is de toegang tot dit project hoofdzakelijk voor bewoners of personen die geregistreerd en/of aangemelde bezoekers. Eventueel is bij de aankoop van de woning beschikbaar: wasmachine, droger, ijskasten, vrieskist, grasaaier, stellingkasten en gordijnen.

Samenvatting
Wij, van Surgoed, waren verrast toen wij deze woning zagen. Verrast vanwege de vele details, perfecte afwerking en hoogwaardig gebruikte materialen. Deze woning is met liefde en zorg gebouwd en dat straalt het ook uit. De vraagprijs van deze woning is enigszins hoger als een doorsnee woning met zelfde oppervlakte, echter als u de woning heeft gezien en de afwerking zult u begrijpen wat vakwerk inhoudt en de prijs die daarvoor betaald wordt. Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats op afspraak na voorgesprek.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Condorstraat • Leonsberg • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!