Costerstraat 29

Costerstraat 29

Een zakenpand met de nostalgische uitstraling van een monumentaal gebouw.

Objectcode: W0505B6

€ 147.500

$ 155.701

SRD 3495897.5


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 205 m²
Perceelopp.: 260 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 10
Slaapkamers: 9
Badkamers: 2

Omschrijving

Een zakenpand met de nostalgische uitstraling van een monumentaal gebouw of gewoon zo intrekken als te zijnde woning, dit is dan jouw pand.

Deze hoogbouwwoning is een negenkamerwoning met een woon-oppervlakte van 205m². Het perceel is 260m² dat eventueel met enige aanpassing ook van achter te betreden is.

De begane grond is opgetrokken in steen, de twee bovenverdiepingen in hout copy en van binnen heeft deze woning zijn oude glorie nog behouden.

De buitenkant van deze woning zit goed in de verf; de huidige eigenaar heeft deze woning met zeer veel zorg onderhouden. Het erf is geheel omrasterd.

De straat waar deze woning aan is gelegen is de welbekende Costerstraat, aan de overkant van de woning heb je het uitzicht op het R.K.Z ziekenhuis. De omgeving is er één van bedrijvigheid notaris/advocaten kantoren, appartementen en hotels.

Lees verder...

Inrichting
Zoals we al eerder zeiden, de woning heeft zijn oude glorie nog behouden met de luikramen, hard houten vloeren en wanden. Woonkamer, slaapkamer, bad en toilet zijn nog in de oude stijl van het huis gebleven. Aan de achterkant van de woning is er een extra aanbouw van steen opgetrokken. Er zijn in totaal 3 woonlagen; de begane grond, de eerste verdieping en de tweede verdieping. Beneden is er een onafhankelijk appartement ook te gebruiken als zakenruimte en boven nog twee woonverdiepingen.

Het aantal kamers is beneden: 1 grote ruimte+keuken+badkamer, berghok en open garage
Eerste verdieping: 3 kamers+bijkeuken+keuken
Tweede verdieping: 3 kamers+overloop+badkamer
Er zijn 2 keukens, 2 badkamers, 3 toiletten.

Voorziening
Deze woning heeft de volgende voorzieningen: 110v, stromend water, telefoon, internet.

Samenvatting
Voor zowel zakelijk als voor privé wonen, is het zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Costerstraat 29 • Centrum • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!