Crystal Ville 1 H8

Crystal Ville 1 H8 - Gated wonen op stand in de prestigueze villawijk Crystal Ville 1, huisnummer 8 - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Crystal Ville 1 , Leiding, Paramaribo-Zuid

Gated wonen op stand in de prestigueze villawijk Crystal Ville 1, huisnummer 8

Objectcode: KW00817

€ 367.500

$ 394.291

SRD 15435000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 326 m²
Perceelopp.: 754 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 8
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Droomt u van een moderne luxe levensstijl in een veilige en gewilde centrale omgeving? Dan is deze prachtige woning in Crystal Ville de perfecte keuze voor u!

Dit huis is gelegen in een gewilde centrale omgeving met aangelegde tuinen en groene zones. De Crystal Ville community staat bekend om zijn toewijding aan veiligheid en privacy, dankzij 24/7 beveiliging en een centrale ingang die alleen toegankelijk is voor bewoners. Denk aan beams op schutting en 17 camera's voor inbraak monitoring op het project gemonitord bij de centrale ingang.

Wateroverlast behoort tot het verleden door opgehoogde kavels goed aangelegde infrastructuur met optimale waterhuishouding, geasfalteerde wegen en looppad voor voetgangers.

Kenmerken van de Woning:

Oppervlakte: 326m2 fijn woongenot
Slaapkamers: 3 ruime slaapkamers, waaronder een masterroom met een walk-in closet, en 2 slaapkamers met gedeelde badkamer en toilet. Alle slaapkamers hebben ingebouwde klerenkasten.

Lees verder...

Badkamers: Modern en elegant ontworpen, met een prachtige buiten cabana.
Zwembad: Ontspan en geniet van uw vrije tijd in uw eigen privézwembad.
zwembad compleet met verlichting en pompen met een prachtige dek en terras.

De woning is modern ontworpen met hoge plafonds en veel lichtinval, moderne keuken met inbouw apparatuur en voldoende parkeerruimte in de dubbele garage voor minimaal 2 grote auto's. Ook voorop aan de ingang is ruimte om auto's te parkeren.
Compleet opgeleverd met camera's en alarm systeem.

Veiligheid: 24/7 beveiliging voor gemoedsrust en comfort.
Gated Community: Toegang tot de exclusieve Crystal Ville-gemeenschap voor een harmonieus woonklimaat.
Centrale Ingang: Gemakkelijke toegang tot uw thuisbasis.

Vereniging van Eigenaren:
Crystal ville heeft een vve die maandelijks geld zal innen bij de bewoners om de beveiliging bij de ingang en op het project te kunnen blijven monitoren en te zorgen dat de gemeenschappelijke voorzieningen goed worden onderhouden. U geniet van een zorgeloos en comfortabel woongevoel.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van een van de woningen in Crystal Ville! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422 644
[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Crystal Ville 8 • Leiding • Paramaribo • Suriname