Dalbanastraat perc. 1

Dalbanastraat 1

Multifunctioneel Sport- en evenementencomplex naast de Martin Luther Kingweg

Objectcode: KW00684

€ 125.000

$ 135.013

SRD 5250000

Deel dit object nu!


Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 860 m²
Perceelopp.: 2268 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers 1

Omschrijving

Dit zakelijke object, gunstig gelegen aan de Dalbanastraat 1, een betegelde zijstraat net naast de Martin Luther Kingweg in de volksmond ook ‘Highway’ genoemd, in het district Wanica, betreft een sport- en evenementencomplex. Door de strategische ligging aan het einde van de doodlopende Dalbanastraat is het complex ideaal voor diverse kleine tot middelgrote evenementen.

Het complex, een aantrekkelijk investeringsobject met multifunctionele mogelijkheden, omvat een ruime evenementenhal van 710 m2. Centraal in de hal bevindt zich een horeca-uitgiftelocatie.
De volledige overkapping van deze ruimte maakt het mogelijk om evenementen ongeacht de weersomstandigheden te organiseren, waardoor het een unieke locatie is in de regio. Daarnaast beschikt het complex over een volledig omheind sportveld, geschikt voor diverse sportwedstrijden of als trainingslocatie.

Voor het onderhoud en de organisatie van activiteiten is een beheerder essentieel. Gelukkig biedt de aanwezige beheerderswoning op het terrein de mogelijkheid voor de beheerder om ter plaatse te verblijven.
Verdere faciliteiten op het terrein omvatten kleedkamers, bergruimte, een keukenruimte en een speciale ruimte voor de beveiliging. Alles is dus aanwezig om het complex operationeel te maken voor diverse winstgevende activiteiten.

Lees verder...

Het perceel van 2268 m2 heeft een eigendomsgrondtitel. Met een ideale frontbreedte van 87 m aan de wegzijde, een perceeldiepte van 25 m en een omheining rondom bestaande uit hekwerk in combinatie met beton, beschikt het perceel over goed voorzieningen om de nodige privacy en veiligheid te garanderen.

Met zijn veelzijdige faciliteiten en gunstige locatie is het een bijzondere en waardevolle aanwinst voor de gemeenschap in de omgeving.

Ziet u ook de mogelijkheden en kansen? Bel nu voor een bezichtigingsafspraak op 8916684.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Dalbanastraat perc. 1 • Highway • Wanica • Suriname