Devikastraat Oost perc. 225/ 226

Devikastraat Oost perc. 225/ 226 - Sleutelklare woning in een doodlopende straat. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Devikastraat Oost perc. 225/ 226

Sleutelklare woning in een doodlopende straat.

Objectcode: W0799B6

€ 75.000

$ 80.378

SRD 3150000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 155 m²
Perceelopp.: 900 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers 2

Omschrijving

Koop twee voor de prijs van één!

De woning
Deze woning is gelegen buiten de stad in de buurt van het woningbouwproject De Schuilplaats. De hoofdweg is een betegelde weg, maar de woning zelf is aan een onverharde weg gelegen. Op dit terrein zijn er twee woningen gebouwd: één volledig af, sleutelklaar en ernaast vind je een cascowoning gebouwd tot aan de ringbalk. Het dak dat op de woning is geplaatst is een Italiaans dak met zijn verschillende hoogte verschillen waar de woning zijn look aan te danken heeft. De woning heeft een garage voor één auto en een ruim terras aan de voorzijde van de woning. Via het terras komen we naar binnen in de woonkamer die de vorm heeft van een rechthoek, met daaraan sluitend de keuken. Aan slaapgedeeltes in de woning ontbreekt het niet, we beschikken over een master bedroom met zijn eigen bad en toilet en de andere twee slaapkamers moeten het bad en het toilet met elkaar delen. De woning is in een zeer rustige omgeving. Het woon/werk verkeer om naar de stad te gaan duurt 45 minuten, maar er zijn genoeg sluipwegen om er eerder aan te komen. Verder gebeuren alle activiteiten aan de hoofdweg: winkels, poli’s, school enz. Ideale plek voor de persoon die van minder drukte houdt!

Lees verder...

Het perceel
De breedte van het perceel is 30 meter en diepte 30 meter, het perceel is hoog en loopt niet onder. De omgeving is zeer vruchtbaar en er wordt flink aan landbouw gedaan in de omgeving.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Samenvatting
Rust, veilig en zeer aantrekkelijke woning voor een gezin.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Devikastraat • Garnizoenspad • Wanica • Suriname