Dodostraat 11, Bridge Village

Dodostraat 11, Bridge Village

Gated Community te Wolframstraat

Omschrijving

Hoogbouwwoning te Bridge Village, Wolframstraat.

Het pand
Deze hoogbouw staat aan de Dodostraat te Bridge Village. Bridge Village is een gated community gelegen aan de Wolframstraat. De woning bestaat uit twee bouwlagen en de indeling ziet er als volgt uit: de begane grond die een woonruimte heeft met een keuken en twee slaapkamers waarvan een de master is en apart heb je nog een bad en toilet. Via een houten trap kom je op de bovenste verdieping met de volgende indeling: drie slaapkamers, een balkon en een woonruimte.

Het perceel
Het terrein heeft een oppervlakte van 480 m² met een frontbreedte aan de onverharde Dodostraat van 16 meter en een diepte van 30 meter. Het terrein heeft een schuifpoort waardoor u de mogelijkheid heeft een kleine auto onder de open ruimte onder de woning te parkeren en eventueel andere voertuigen middels de schuifpoort die toegang geeft tot de inrit. Op het achtererf staat er nog een berging.

Voorzieningen
Er zijn geen bijzondere voorzieningen te melden. De buurt heeft aansluiting op alle nutsvoorzieningen zoals water, stroom en telefoon.

Kortom, een middenstandswoning voor een groot gezin in een gated community tegen een redelijke prijs.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Dodostraat • Noord • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!

Dit object is momenteel niet beschikbaar.

Maak contact indien u zich wil informeren naar de de status van het object.

Bekijk hier alle woningen te koop!