fbpx
Doewatrastraat Paramaribo Suriname Koopwoning W0493B6 Surgoed Makelaardij NV 02 1500x750 - Doewatrastraat 1

Doewatrastraat 1

Doewatrastraat 1 - Hoogbouwwoning met twee appartementen te Munder - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Doewatrastraat 1

Hoogbouwwoning met twee appartementen te Munder

€ 83.500

$ 92.062

SRD 686.599


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 390 m²
Perceelopp.: 686 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze hoogbouwwoning ziet er in de eerste instantie ‘rommelig’ uit; echter zullen de indeling en de mogelijkheden ervan u zeer zeker verrassen.

De begane grond is uit steen opgetrokken en is een complete woon- en leefruimte met 2 slaapkamers, open keuken, woonkamer, douche en toilet, voorbalkon en een garage voor uw auto.

Op de 1ste etage die u kunt bereiken via de stenen buitentrap vindt u 3 slaapkamers, een douche en toilet, open keuken met woonkamer en een zeer ruim voorbalkon die lekker op de wind ligt.

Lees verder...

De bovenverdieping is tevens een compleet huis. M.a.w. u kunt boven of onder privé wonen en de andere etage verhuren.

Dit object is ideaal geschikt voor de investeerder die inkomsten erbij wilt genereren met verhuur. Dit object heeft wat licht opknapwerk nodig, denk aan schilderen en wat gedateerde dingen die u zou kunnen veranderen en of updaten.

De omgeving
Zoals u wellicht weet is Munder gelegen tussen de zeer goede uitvalswegen richting Noord en Zuid, Kwatta en Ringweg. De omgeving staat bekend als een gemoedelijke rustige woonwijk met modale huishoudens en een overheersend sociaal gezellig karakter. Voldoende winkels en openbaar vervoer in de directe omgeving.

Inrichting
De woning is enigszins gedateerd, maar daarom is er ook gekozen voor een scherpe vraagprijs zodat u ruimte in uw budget overhoudt om enigszins te investeren.

Voorziening
110v en 220v stroom met 3 fase zijn aanwezig en warm en koud watervoorziening. Alarm zal nagekeken moeten worden en voor de rest is de woning voorzien van de basisgemakken.

Samenvatting
Kortom, wilt u snel rendement behalen en in deze dure tijden een juiste investering doen, dan is dit zeker een geschikt item.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo - Suriname - Square Logo1

Surgoed Makelaardij NV

+597 493 497
[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Doewatrastraat 1 • Kwatta • Paramaribo • Suriname