Dokter Paul Polakstraat 12

Dokter Paul Polakstraat 12

Mooie woning centraal gelegen

Objectcode: W0829B6

€ 175.000

$ 169.575

SRD 4147675


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 285 m²
Perceelopp.: 515 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Omschrijving

Leuke woning gevestigd op Noord. Ideaal gelegen in een zijstraat van de welbekende Wolframstraat, net om de hoek van het project, Greenview Lake.

De woning is een hoogbouw, die geheel uit steen is opgetrokken. Als u het terrein betreedt heeft u vanuit de oprit een gesloten garage, die voorzien is van een aparte ruimte waar water en elektra installatie zich bevindt. Deze ruimte kan dus als washok worden gebruikt.

Als u vanuit de voordeur de woning betreedt komt u in een ruime openkeuken eiland die voldoende opbergruimte biedt. De woonkamer is ruim met een mooi hoog plafond. Vanuit deze mooie ruimte richting de achtertuin komt u in een mooie vide, waar u heerlijk kunt genieten van de rust en uw tuin. Er is in de achtertuin nog voldoende ruimte om nog wat bij te bouwen.

Op de begane grond bevindt zich namelijk ook een ruime douche en een toilet. Via een mooie houten trap begeeft u zich naar de bovenverdieping, die geheel van houten vloeren is voorzien. U komt als eerst in een open ruimte. Vanuit deze ruimte kunt u naar de slaapkamers, maar ook naar een mooi ruim balkon, die ook vanuit een slaapkamer kan worden betreden. De tweede slaapkamer heeft ook een eigen balkonnetje. Op deze verdieping bevindt zich ook een mooi ruime douche en toilet en een ingebouwde walk-in closet.

Lees verder...

De openruimte die u betreedt op de bovenverdieping zou eventueel als extra woonkamer gebruikt kunnen worden, of worden omgebouwd als extra slaapkamer. De woning is voorzien van 110- en 120 Volt, warm- en koud water en een alarminstallatie.

De omgeving is rustig en supermarkten, bouwmaterialen winkels, groothandels en ook plekken waar u verse groenten en fruit kunt kopen, liggen in de nabije omgeving.

Bent u op zoek naar een ruime woning in een wat rustige buurt, dan is dit misschien echt iets voor u. Maak dan gelijk een afspraak voor een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Nathalie Kersout

+597 710 6677

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Dokter Paul Polakstraat • Tourtonne • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!