Dolfijnzicht perc 7

Dolfijnzicht perc 7 - Goed gesitueerde woning aan de commewijne rivier - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Dolfijnzicht perc 7, Alkmaar, Commewijne

Goed gesitueerde woning aan de commewijne rivier

Objectcode: KW00931

€ 250.000

$ 271.323

SRD 10500000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 200 m²
Perceelopp.: 1100 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 1
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

In het idyllische plaatsje Alkmaar, langs de serene oevers van de Commewijne rivier, staat een prachtige woning die voor een groot deel af is maar met wat verbeelding kracht jou droom huis kan worden. Met zijn majestueuze ligging aan de linker oever, omarmd door weelderig groen en de kalme stroming van de rivier, biedt deze woning een ongeëvenaarde levensstijl voor degenen die op zoek zijn naar rust, comfort en een verbinding met de natuur.

Bij het naderen van de woning valt meteen de imposante omheining op, een solide schutting van 2 meter hoog die het perceel omarmt, waardoor een gevoel van privacy en veiligheid wordt gecreëerd. De voorkant van het huis wordt begroet door een ruime rolpoort, terwijl aan de achterzijde een uitnodigende boot helling wacht, perfect voor diegenen die willen genieten van de vreugde van varen op de rivier.

Binnen in de woning, op de begane grond, vind je een gezellige slaapkamer, een sfeervolle woonkamer, een handig toilet en een badkamer, evenals een compacte maar charmante keuken - alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen aan de rivier. Het terras aan de achterkant biedt een adembenemend uitzicht op de glinsterende wateren van de Commewijne, perfect voor ontspannen avonden met vrienden en familie.

Lees verder...

Maar het beste moet nog komen: de eerste verdieping onthult een ruim terras dat uitnodigt tot ontspanning en entertainment. Bovendien is er een extra ruimte die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot twee slaapkamers, en zelfs het dakterras biedt mogelijkheden voor uitbreiding, voor wie droomt van nog meer slaapruimte met een adembenemend uitzicht op de omgeving.

Buiten is er voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's en een boot, allemaal keurig bestraat voor gemakkelijke toegang. Het pronkstuk van de buitenruimte is echter het royale zwembad, compleet met een buiten toilet en douche, een ware oase van verfrissing en ontspanning op warme dagen.

Wat deze woning echt uniek maakt, is de directe toegang tot de rivier, met een eigen bootsteiger voor moeiteloze lanceringen en een steiger om aan het water te zitten, te vissen en te genieten van de rust van het mangrovebos dat de oevers omhelst. Voor de liefhebbers van watersport biedt deze woning eindeloze mogelijkheden om het te transformeren tot hun droomhuis aan de Commewijne rivier.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Dolfijnzicht perc 7 • Alkmaar • Commewijne • Suriname