Eduardstraat nr. 18

Eduardstraat nr. 18

Eigentijdse woning op ruim perceel

Objectcode: W0788B6

€ 132.000

$ 149.470

SRD 3128532


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 130 m²
Perceelopp.: 783 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Omschrijving

Aantrekkelijke woning, gebouwd aan de voorzijde van een ruim perceel, waardoor er een kaveloppervlakte resteert van ± 600 m2. Dit biedt de mogelijkheid voor eventuele uitbreiding van de bestaande woning, voor de bouw van bijvoorbeeld een appartement, een zwembad, de aanleg van een schitterende tuin of een combinatie van de mogelijkheden. Ongeacht de keuze die u maakt, blijft het een royaal aantal vierkante meters die u buiten de woning nog tot uw beschikking heeft. Het ontwerp van deze woning op een eigendomsperceel heeft ondanks het traditionele ontwerp, door de moderne kleurstelling een redelijk tijdloze uitstraling. Het perceel is in U-vorm omheind met een betonnen muur ter hoogte van 1.50 meter. De voorzijde van de woning is voorzien van hekwerk op een lage betonnen muur. Het terrein kan worden betreden via de met klinkers betegelde oprit met automatische toegangspoort. De ingang naar de woning is mogelijk via de garage of het straatgerichte terras. Bij binnenkomst is de woning als volgt ingedeeld; living met moderne open keuken grenzend aan het terras, 2 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer voorzien is van eigen douche-toilet en walk-in closet. Alle leefruimten zijn voorzien van airco. De woning beschikt over goede basisvoorzieningen zoals 110 en 220V, warm/koud water, goed werkend alarmsysteem, veiligheidsramen met anti-inbraak voorziening en hekwerk op het voorterras . Het betreft qua oppervlakte geen woning met royale ruimtes, maar is absoluut een functionele en aangename woning voor een klein gezin of koppel met een toekomstperspectief voor gezinsuitbreiding of uitbreiding van het aantal vierkante meters woonoppervlak.

De Eduardstraat is een rustige geasfalteerde straat met middenstandswoningen De woning ligt verder strategisch gunstig vanwege de korte afstand naar de tweede Rijweg, Kwattaweg of de Hendrikstraat. Dit zijn de belangrijke verbindingswegen om de drukte, afhankelijk van het tijdstip van de dag, eenvoudig te vermijden.

Resumerend: een eigentijdse woning met meerdere interessante perspectieven, op een ruim eigendomsperceel en voor een interessante prijsstelling. Bel nu voor meer informatie en/of een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Eduardstraat • Kwatta • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!