Eshanhoesen Abdoelrahmanstraat 5

Eshanhoesen Abdoelrahmanstraat 5 - Villa te Surivillage 1 - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Eshanhoesen Abdoelrahmanstraat 5

Villa te Surivillage 1

Objectcode: W0831B9

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 378 m²
Perceelopp.: 675 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4

Omschrijving

Soms worden er huizen en objecten in de markt te koop aangeboden die moeilijk te omschrijven zijn. Je zal aanwezig moeten zijn en het huis en de sfeer moeten proeven.

Deze luxueuze moderne villa verkeert in topconditie en heeft alles wat u zou kunnen wensen. Voldoende terreinruimte, een mooie hoofdwoning met ruime slaapkamers en balkons met uitzicht op het binnenterrein met zwembad en met uitzicht op de omgeving. Een prachtige dubbele garage waar u twee auto’s kunt parkeren, met daaraan gekoppeld het washok.

Een luxe office/studio voorzien van alle gemakken voor aan Au Pair of familie en vakantiegangers. Een groot diep zwembad met buitenterras, douche toilet en keuken.

De omgeving
Dit prestigieus object ligt op het verkavelingsproject Surivillage 1. Het object ligt ongeveer in het midden van het project aan een betegelde weg genaamd de Eshanhoesen Abdoelrahmanstraat, op nummer 5. Het project is 24 uur bewaakt en dienen gasten/bezoekers zich hierdoor aan te melden bij de wacht. De straat heeft gesloten riolering en straatverlichting en alle andere nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Paramaribo-Noord is nog steeds erg in trek bij menig woningzoekenden. Niet alleen de makkelijke uitvalswegen en tal van voorzieningen en faciliteiten, maar zeker de klasse van de woonwijken spelen een rol.

Lees verder...

De woning en het terrein
Op het terrein staat onder andere een solide woning van 378 m². De indeling is als volgt; 3 slaapkamers waarvan één de master is met walk-in closet en eigen bad en toilet, een aparte slaapkamer en een andere slaapkamer die ingericht is als closet. De overige indeling bestaat uit een bad en toilet, een ruime woonkamer met open keuken en een terras bij het zwembad. Het ander deel van de woning dat via een buitentrap te bereiken is bestaat uit drie dakterrassen en een studio/office met eigen bad en toilet en terras. Dat geeft het object een totaal van 4 dakterrassen.

Het terrein
Het terrein is volledig in cultuur gebracht en voor 95% verhard. Slechts aan de zijkanten van de woning is voor de sfeer onverhard gebleven. Het terrein heeft een grootte van 675 m² met de titel eigendom.

Het zwembad
Er is een zwembad met een diepte van ongeveer 2.5 meter. Rondom het zwembad is een dek van fraaie tegels met afwatering. Het zwembad heeft een eigen pomphuis. Het deel bij het zwembad beschikt over een buitenkeuken en twee douches. De overige opstallen op het terrein zijn het pomphuis en een wachtershuisje.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Eshanhoesen Abdoelrahmanstraat • Morgenstond • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!