Esseline Wong Loi Singweg 7

Esseline Wong Loi Singweg 7 - Object hartje Groningen - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Esseline Wong Loi Singweg 7

Object hartje Groningen

Objectcode: W0809B3

€ 42.500

$ 45.792

SRD 1785000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 486 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 7
Slaapkamers: 5
Badkamers 1

Omschrijving

Object te centrum Groningen.

Het object
Aan de Esseline Wong Loi Singweg, staat dit object in het Centrum van de hoofdplaats van district Saramacca, Groningen. Op nog geen 500 meter verwijderd van dit object ligt de Saramaccarivier. Het is een leuk object voor iemand die interesse in dit gebied heeft.

De woning & het terrein
De woning verkeert echter in slechte staat. Het gaat hierbij om een simpele Bruynzeel woning bestaande uit 3 slaapkamers boven en 2 slaapkamers beneden. Verder staat beneden een bad- toilet en een voorzaal.

De waarde van dit object zit voornamelijk in het terrein. Het terrein heeft een totale oppervlakte van 486 m2, met een front van 25 meter en een diepte van 19 meter en is geheel omrasterd. Aan de voor-linker- en rechterzijde staat een stenenschutting, terwijl er aan de achterzijde een zinkplaten schutting staat.

De Esseline Wong Loi Singweg is een onverharde weg, op loopafstand van het centrum. In de directe omgeving heb je op loopafstand van alles; winkels, een sportcomplex, de waterkant langs de Saramaccarivier met eethuizen etc.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Esseline Wong Loi Singweg • Groningen • Saramacca • Suriname


  Deel deze pagina!