Evitastraat #5

Evitastraat #5 - Recent gerenoveerde woning - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Evitastraat #5

Recent gerenoveerde woning

Objectcode: W0882B6

€ 149.500

$ 160.381

SRD 5443743.5


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 240 m²
Perceelopp.: 480 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs1 / 1

Omschrijving

Prettige woning gelegen te Uitvlugt aan de Evitastraat. Een woning die fris en modern gerenoveerd is met de behouden tijdloze accenten uit de tijd van weleer.

Het pand
Gelegen aan de Evitastraat op nummer 5 is deze hoogbouwwoning, die half opgetrokken is uit steen en half uit hout. Wat opvalt is de ruimtelijke uitstraling van de woning, frisse accenten, moderne splinternieuwe keuken en sanitair en ruime lichtinval met een voorbalkon. De woning heeft op de begane grond een washok/berging. Deze ruimte kan ook als kamer eventueel gebruikt worden. Onder de woning is behalve de berging een geweldige open ruimte die gebruikt kan worden als garage, of een uitbreiding op de bestaande berging/washok als appartement.

Op de eerste verdieping bevindt zich het daadwerkelijke woongedeelte met 3 slaapvertrekken, een voorzaal, keuken en eenmaal bad en toilet. Er is een woonkamer met een voorbalkon die goed op de wind gelegen is. Via een houten buitentrap aan de voorzijde van de woning krijgt u toegang tot de bovenverdieping. Het voorbalkon is afgesloten met een dievenijzer deur en het geheel is goed beveiligd. Alle ramen, airco’s, bad en toiletruimte en sanitair zijn nieuw. De vloeren zijn ook aangepakt geworden en het pand is zowel van binnen als van buiten recent geschilderd. Er zijn 3 slaapkamers die allemaal gebruik maken van een sanitaire ruimte met douche, wasbak en toilet.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein heeft een oppervlakte van 480 m² met een frontbreedte aan de geasfalteerde Evitastraat van 17.64 meter en een diepte rond de 30 meter. Het terrein is grotendeels onverhard, heeft een verharde inrit en is geheel omheind middels een stenenschutting. Er is ruimte voor parking onder de woning en eventueel voor andere voertuigen aan de zijkant van de woning. De tuin is aangekleed met sierplanten en palmen.

Voorzieningen & mogelijkheden
Er zijn geen bijzondere voorzieningen te melden. De buurt heeft aansluiting op alle nutsvoorzieningen zoals water, stroom en telefoon. En van alles is er in de directe omgeving.

Het object zit in een stichting die bij verkoop overgenomen mag worden.
Maak gauw contact voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht




  Evitastraat • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!