Farishaweg perc. 28

Farishaweg perc. 28 - - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Farishaweg perc. 28

Objectcode: W0844B6

€ 115.000

$ 123.205

SRD 4830000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 300 m²
Perceelopp.: 634 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers 2

Omschrijving

Twee onder één kap voor de prijs van 1.

De woning
Nabij de Hermitage Mall en Manège Ponderosa, op de grens van de districten Paramaribo en Wanica is in 2014 de bouw gestart van deze twee identieke woningen. Ze bestaan elk uit drie slaapkamers, twee badkamers, een ruime woonkamer met een schuifpui naar het terras. Zonder veel inspanning kan het geheel ook als een grote familiewoning gebruikt.

In de huidige optie van twee woningen onder één kap is er sprake van twee identieke woningen waarbij er door een inspring van zowel de voordeuren als de terrassen maximale privacy bieden.

Alle deuren en ramen van de twee woningen zijn van aluminium, geleverd door ALUPRO en beveiligd met ingebouwde dievenijzer. Alle vloeren inclusief de terrassen alsmede de wanden van de badkamers (tot aan het plafond) zijn betegeld in modern design.

De voordeur leidt tot de openkeuken die overgaat in de woonkamer. Naast de keuken is er een grote kamer met een raam die dient als was-, strijk- en opbergkamer. De master bedroom heeft een eigen toilet- en doucheruimte. De andere douche- en toiletruimte ligt tussen de twee andere slaapkamers en is via een gangetje in verbinding met de woonkamer. Het gescheiden toilet met eigen ingang doet ook dienst als gastentoilet.

Lees verder...

Het geheel is verhoogd gebouwd met extra dikke stenen muren, de gehele dak- en plafondconstructie is van staal waarbij het V-dak met een kap onzichtbaar wordt gehouden, waardoor het huis zeer modern en strak kubisch oogt. De plafonds zijn van gipsplaten en de dakgoten zijn verzonken in de muren. Dit alles staat garant voor een lange levensduur en beperkt onderhoud. De twee-onder-één-kap huizen zijn op de wind gebouwd, waardoor er altijd een verkoelende bries door de woonkamer en terrassen trekt.

Het perceel
Het terrein ligt hoger dan de straat, maar moet wel nog in cultuur gebracht worden.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Samenvatting
De woning is voor 80% af en moet verder nog worden afgemaakt.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Farishaweg • Kasabaholo • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!