Farishaweg perc. 29

Farishaweg perc. 29 - Villa met restauratiewerkzaamheden - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Farishaweg perc. 29

Villa met restauratiewerkzaamheden

Objectcode: W0845B6

€ 156.000

$ 167.354

SRD 5680428


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Villa
Woonopp.: 350 m²
Perceelopp.: 840 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers 3

Omschrijving

Villa gelegen in een net villapark aan een onverharde weg.


Landelijk in het groen gelegen en omgeven door een 4-tal nieuwbouw villaparken nabij de Hermitage Mall en Manège Ponderosa, staat deze prachtige villa op de wind gebouwd. Naast de 4 slaapkamers, 3 badkamers, een moderne keuken met berging, alsook een aparte wasmachine- en was droogkamer, een grote garage met elektrische roldeur, extra berging in de tuin waarin ook de hydrofoor en spullen voor tuin- en zwembad onderhoud. Last but not least, een bijzondere grote woonkamer die uitmondt in een gedeeltelijk overdekte patio waarin zich het zwembad bevindt.

Aan de zijkanten van de U-vorm bevinden zich de 4 slaapkamers die via schuifpuien uitkomen op het zwembad en de overdekte binnentuin.

Via de garage staat de woning in verbinding met de aangebouwde praktijk-/ kantoorruimte of ook te gebruiken als boetiekwinkel. Deze aanbouw waarin ook een douche- en toiletruimte is, heeft een eigen hoofdingang en parkeerplaats voor de deur.

Het geheel is verhoogd gebouwd met dikke stenen muren, de gehele dak- en plafondconstructie is van staal waarbij het V-dak onder een kap schuil gaat, met eveneens verborgen dakgoten en afgewerkt met een gips plafond, waardoor het huis zeer modern en strak kubisch oogt. Dit ontwerp garandeert een lange levensduur en beperkt onderhoud.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein ligt hoger dan de straat, maar moet nog wel in cultuur worden gebracht. Ook is het aan drie zijden omheind met aan de voorzijde een open betegelde ingang.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Samenvatting
De woning is voor 80% af en moet verder nog worden afgemaakt.
- Het hele huis is voorzien van aluminium schutter ramen met ingebouwde dievenijzer en muskietengaas, aangebracht door ALUPRO. Dit huis is een droomhuis voor mensen die van de prachtige Surinaamse natuur en het klimaat houden, en toch snel in de Mall en de drukte van de stad willen zijn, maar ook graag vrienden en familie in een mooie ruime omgeving ontvangen voor een barbecue aan de rand van de pool. De woning bevindt zich in een snelgroeiende middenklasse wijk. De aangrenzende ruimte zou eventueel gebruikt kunnen worden voor een huisartsenpraktijk, een tandkliniek of een fysiopraktijk. Dit zijn allemaal voorzieningen die nu in de wijk ontbreken.

Kenmerken van de woning
- De woning is in 2013 onder architectuur gebouwd.
- Heeft 4 slaapkamers, waarbij de master bedroom een eigen bad en een aparte doucheruimte heeft.
- Het zwembad heeft een kinderbadje en verloopt daarna van 1,40 m tot 2,10 m diep.
- De binnentuin heeft een rotssteen waterval met verlichting.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Farishaweg • Kasabaholo • Wanica • Suriname


  Deel deze pagina!