Franchepanestraat 40 hk Henkielaan

Franchepanestraat 40 hk Henkielaan - Goed gesitueerde hoekwoning met zwembad - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Franchepanestraat 40 hk Henkielaan

Goed gesitueerde hoekwoning met zwembad

Objectcode: W0797B6

€ 300.000

$ 339.078

SRD 7110300


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 400 m²
Perceelopp.: 1500 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 6
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3

Omschrijving

Goed gelegen villa in een gewilde buurt!

De woning
De woning bevindt zich op een ruim hoekperceel en door goed gebruik te maken van ruimtelijke vormgeving is de plek van de woning zodanig uitgekozen op het terrein dat deze zeer goed tot uiting komt in het geheel. Om de woning te betreden kan er gekozen worden om via het looppad of de oprijlaan van de garage de woning te bereiken; de garage beschikt over een elektrische roldeur.

De bouwstijl van de woning is in de oude glorietijd van Suriname gebouwd, waarbij er gebruik is gemaakt van de haciënda stijl. Er is veel met bogen gewerkt die terug te vinden zijn in de ramen, het balkon en zelf in het meubilair. Wij hebben een ruime woonkamer die een uitnodigend terras heeft verscholen achter de palmen en plantenbakken om rustig te verpozen.

De keuken is in een U-vorm gebouwd in de oude stijl van vroeger, vanuit de keuken lopend door de woonkamer komen we in een gangpad die ons brengt naar de verschillende slaapkamers. Die zijn op hun manier ingericht met hun eigen bad en toilet en hun opbergruimte. Het gangpad is opgetrokken met sierstenen, waardoor je op de binnenplaats kunt kijken. Over de binnenplaats gesproken; daar heeft men een ovaal zwembad gebouwd met kleine blauwe tegels afgewerkt en er is een buiten douche en toilet aanwezig. De woning heeft verder ook een achterterras, deze is deels verkleind door er twee slaapvertrekken van te maken, maar dit kan zo weer in de oude stijl worden hersteld. De totale woning is volledig betegeld, ook het bad en toilet tot aan het plafond; er is gekozen in deze woning voor een triplex plafond. Het hele binnenterras is betegeld met gebroken tegels en aan de achterzijde van de woning is er bestraat. Om een goed zelfbeeld van de woning te krijgen voelt u zich vrij om een afspraak te maken.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein is hoog en goedgelegen, breedte 43 meter en het smalste gedeelte is 35 meter. Een hoekperceel van deze afmeting vind je niet meer in deze buurt.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen aanwezig.

Samenvatting
Courante omgeving, ruim terrein, bouwstijl wat verouderd.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Franchepanestraat hk Henkielaan • Flora • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!