Frederikastraat 26

Frederikastraat 26

Knusse splitlevel

Objectcode: W0749B6

€ 110.000

$ 115.707

SRD 2607110


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 150 m²
Perceelopp.: 568 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers 2

Omschrijving

Splitlevel woning in prettige wijk te Paramaribo – Zuid.

De woning
Deze woning staat aan de Frederikastraat op nummer 26. Deze weg is verhard en staat lekker centraal te Paramaribo - Zuid.

De woning is een oudere woning gebouwd uit gemengde constructie; steen en hout. Het heeft de volgende indeling; de benedenverdieping bestaat uit een open garage voor een auto, een balkon, voorzaal, keuken, berging/washok (extra ruimte die vanuit de garage te betreden is en een bad en toilet, terwijl de bovenverdieping die vanuit een houten binnentrap te bereiken is, uit twee slaapkamers en een bad en toilet bestaat.

Het terrein heeft een oppervlakte van 568 m2, met een frontbreedte van 15 meter. Dit terrein is goed omrasterd en geheel in cultuur gebracht met inrit, woonhuis en een tuin. Op dit moment staat er op het achtererf nog een opstal, maar die verkeert in slechte staat. De nieuwe eigenaar kan zelf beslissen dit te renoveren of totaal af te breken.

Samenvatting
Een leuke knusse splitlevel, met twee slaapkamers in een centraal gelegen locatie te Paramaribo - Zuid.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Frederikastraat • Kwatta • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!