Frederikastraat 48a

Frederikastraat 48a

Woonhuis met een prachtige ligging in een prettige woonomgeving

Objectcode: W0841B6

€ 135.000

$ 142.004

SRD 3199635


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 235 m²
Perceelopp.: 938 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers 2

Omschrijving

In een prettige woonomgeving aan de Frederikastraat is deze woning te koop op een riant terrein van 938 m². Het woonhuis heeft een oppervlakte van 235 m², maar is enigszins gedateerd, renovatie is nodig maar hoe dan ook een geschikte basis voor verbouwing. De woning heeft 3 slaapkamers waarvan 1 master room en de 2 overige slaapkamers hebben een gedeelde bad en toiletruimte. Zoals de foto’s laten zien is er wat opknapwerk en modernisering nodig wil men voldoen aan de hedendaagse eis.

Achter op het erf is er nog een opstal aanwezig die dienstdoet als opslagruimte of eventueel voor iets anders gebruikt kan worden.De ingang naar de woning is door middel van een metalen schuifpoort.

Het terrein is hooggelegen en zeer ruim om uit te breiden, denk aan een zwembad en gesloten garage, rondom de woning zijn er schuttingen en de belendende terreinen zijn bebouwd. Stroom, water en telefonie zijn aanwezig en beschikbaar net als hydrofoor en durotank. Deze woning is een absolute topper in zijn klasse en prijs.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Thijs Mouchart

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Frederikastraat 48a • Welgelegen • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!