Gardenstraat perc. 52 (530)

Gardenstraat perc. 52 (530) - Sleutelklare droomwoning op Tourtonne Garden - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Gardenstraat perc. 52 (530)

Sleutelklare droomwoning op Tourtonne Garden

Objectcode: W0891B6

€ 295.000

$ 316.471

SRD 10741835


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 245 m²
Perceelopp.: 600 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Een moderne sleutelklare droomwoning in een gated community! U heeft het goed gelezen; dit betreft een uniek project, waarbij u volledig wordt ontlast van alle complexe, intensieve, stressvolle en vaak onverwachte zaken die het bouwen van een woning kunnen inhouden. Met de aankoop van dit object, perceel met nog te bouwen woning, zijn namelijk reeds alle voorbereidingen om over te gaan tot het bouwen, compleet uit handen genomen. Denk hierbij o.a. aan; het tijdrovende traject van het ontwerpen van een bijzondere, moderne, tijdloze en functionele woning in overeenstemming met uw wensen, de bouwvergunning, het selecteren van een erkende aannemer/architect, die het bouwproces professioneel begeleidt en toezicht houdt van start tot oplevering.

Dit aanbod is in meerdere opzichten aantrekkelijk en uniek te noemen. In het goed doordachte ontwerp is rekening gehouden met de elementen licht, zon en regen, die absoluut bepalend zijn voor de mate van comfort en woongenot in ons tropisch klimaat.
De woning wordt niet alleen met de betere kwaliteitsmaterialen gebouwd, er is zelfs sprake van garantie op de bouw. Dit gegeven op zich is al voor de bouwsector in Suriname uitzonderlijk, maar tevens een bevestiging dat de aanstaande eigenaar met vertrouwen kan uitkijken naar een eindproduct wat geheel voldoet aan de wensen en verwachtingen.

Lees verder...

Een ander bijzonder en interessant voordeel van dit project - aangezien het nu nog slechts een ontwerp betreft - is de mogelijkheid om de functionele en ruimtelijke indeling te kunnen ervaren. De woning is qua structuur en indeling namelijk op een andere locatie te bezichtigen. Het is een woning die dus van binnen identiek is.

Alsof deze voorwaarden eigenlijk nog niet voldoende zouden zijn om u over de streep te trekken, mag ook zeker niet onvermeld blijven dat de woonlocatie ook nog eens een in populariteit groeiende woonvorm is, namelijk het ‘gated’ wonen! Een woonvorm wat geheel past bij de huidige wensen t.a.v. veiligheid en onderhoud.

Financiering: speciaal voor dit project wordt de mogelijkheid geboden om 60% te financieren tegen een rente van 7%.

Ongetwijfeld is uw nieuwsgierigheid geprikkeld en wilt u meer informatie. Neemt u vandaag nog contact op met uw makelaar op 8916684!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Gardenstraat • Noord • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!