Garnalenweg

Garnalenweg

Rustig en comfortabel wonen op een ruim en flexibel terrein

€ 174.500

$ 210.734

SRD 3315500


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 203 m²
Perceelopp.: 2026 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Omschrijving

Deze woning is ontworpen met de NO-passaat in het achterhoofd – bij wijze van spreken. Die brengt van over de Commewijnerivier een bijna constant verkoelend briesje.

De woning
Woonkamer en tuin vormen één geheel, via een brede schuifdeur (2,7 m netto!), met elkaar verbonden door een terras van maar liefst 90 m2 – incl. carport. Dit terras ligt – hoe kan het ook anders – op het Noorden en Oosten van de woning, met zicht op de rivier.

Het opvallendste kenmerk van deze woning is het traditioneel vormgegeven lessenaars dak, dat bestaat uit een moderne stalen draagconstructie met daarop sandwichpanelen. Die dempen door hun isolatie niet alleen het geluid van kletterende tropische regenbuien, maar houden vooral de warmte tegen. De woonkamer is dan ook ruim, licht, hoog en koel.

Met één deur kan de woning verdeeld worden in tweeën, zodat twee stellen elk hun ‘eigen’ appartement kunnen hebben. Ideaal voor gasten of verhuur. De keukens hebben allebei een modern betonnen aanrecht met een inductiekookplaat. De woning is buitengewoon robuust en stijf gebouwd: op een balkenfundering met daarbovenop een gewapend betonnen plaat.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel bestaat kadastraal gezien uit twee percelen naast elkaar, elk met een eigen rolpoort. Hoekperceel 32 kun je nog helemaal naar wens inrichten, hetzij met een extra woning, hetzij met aanplant van groente of fruit.

Perceel 31 is met klei, vul- en schelpzand opgehoogd; vloerhoogte is 80 cm boven maaiveld.

De tuin is beleving op zich: groen, vol bloemen en vogels, met genoeg schaduwplekjes om met een ijskoud Parbo biertje te relaxen. Door de afstand tot de weg is rust gegarandeerd.

Voorzieningen
Elektra: 3-fasen, 115/230 V; warm en koud water; apart was/berg/fietsenhok 11 m2; 20-voets container op perceel 32; 20 duims afwateringgspijp naar de trens; Fernandes kwaliteitsramen met security shutters met muggengaas; TV/Netflix; Slaapkamers met airco en TV.

Samenvatting
Een werkelijk heerlijke en flexibele woning, waar het relaxed en comfortabel toeven is onder de verkoelende rivierwind.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

John Noble

+597 710 6677

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Garnalenweg • Liliendaal, Dolfijnzicht • Commewijne • Suriname


  Deel deze pagina!