Garnizoenspad 200

Garnizoenspad 200

Driekamer woning op een ruim landbouw terrein.

€ 115.000

$ 138.879

SRD 2185000


Status: Te koop
Titel: Grondhuur
Type: Laagbouw
Woonopp.: 135 m²
Perceelopp.: 35000 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Ruim wonen in een landelijke omgeving?

De woning
De woning is gebouwd op een stuk land van 3.5 hectare en is ongeveer 30 tot 40 meter verwijderd van de straat. Zowel aan de linker- als de rechterzijde van de woning is er gebouwd; aan de achterzijde kunt u genieten van een stuk natuurschoon. De woning bestaat uit: 3 slaapkamers, 1 woonkamer, open keuken en een garage waar in de lengte twee auto’s kunnen passen. Het voor- en achterterras beschikt over een berging en een ruime overkapping met een buiten keuken. Op het terrein bevindt zich ook een waterput die wateroverlast voorkomt. De woonoppervlakte is voorzien van tegels. De slaapkamers zijn voorzien van een bad en toilet. De woning kan naar wens aangepast worden. Het perceel daarentegen, zou een tweedelige functie kunnen hebben. Het kan gebruikt worden als woongenot of voor landbouw.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel is geheel omrasterd en het heeft een frontbreedte van 20 meter en is 1500 meter diep. Dit perceel is aan de voorkant vrij hooggelegen en aan de achterzijde wordt er aan landbouw gedaan. Een ruim gedeelte van het perceel moet nog in cultuur worden gebracht.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Samenvatting
Landelijk wonen en zeker niet te ver van de stad vanwege de weg die binnenkort breder wordt gemaakt; maakt dat dit het overdenken waard is.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Garnizoenspad 200 • Welgelegen • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!