Gerardstraat 50A

Gerardstraat 50A - Landelijke woning met werkplaats op een ruim perceel in een groene omgeving - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Gerardstraat 50A

Landelijke woning met werkplaats op een ruim perceel in een groene omgeving

€ 79.000

$ 93.425

SRD 1,322.338


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 160 m²
Perceelopp.: 2984 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1

Omschrijving

Landelijke woning met werkplaats, gelegen omgeving Highway aan de Gerardstraat, nabij PWB-project en Talsmastraat.

De woning
Deze woning heeft een oppervlakte van om en bij 160 m² en heeft 3 slaapkamers met een bad en toiletruimte, open voorzaal met keuken. Het een en ander is gedateerd en zou toe zijn aan een renovatie en vernieuwing. Naast de woning is een overkapping van staal met betonnen werkvloer die gebruikt zou kunnen worden als een werkruimte voor bijvoorbeeld een automonteur, en deze werkruimte heeft een oppervlakte van 150 m². Bij deze werkruimte is er nog een aparte opslagplaats gebouwd van steen.

Het perceel
Het eigendomsterrein heeft een oppervlakte van 2984 m² met een frontbreedte aan de Gerardstraat van 74 meter en een diepte van 42 meter. Het terrein zou met deze lange frontbreedte dus gemakkelijk in tweeën verdeeld kunnen worden, waardoor u een tweede perceel apart zou kunnen verkopen. Het terrein is omrasterd met een schutting gecombineerd uit een paar opgetrokken rijen met stenen en draad.

Voorzieningen & mogelijkheden
Er zijn geen bijzondere voorzieningen te melden, de buurt heeft aansluiting op alle nutsvoorzieningen zoals water, stroom en telefoon.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Surgoed Makelaardij NV

+597 422-644
[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Gerardstraat • Highway • Para • Suriname


  Deel deze pagina!