fbpx
Germastraat 8

Germastraat 8

Germastraat 8 - Karakteristieke en sfeervolle woning met zwembad. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Germastraat 8

Karakteristieke en sfeervolle woning met zwembad.

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 400 m²
Perceelopp.: 870 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2

Omschrijving

Sfeervolle woning met zwembad.

De woning
Een gerenoveerde woning in een rustige, prettige woonomgeving en zeer gunstig gelegen ten opzichte van 2 belangrijke en drukke uitvalswegen, waardoor de dagelijkse verkeersdrukte op de piekmomenten moeiteloos vermeden kunnen worden. Vanaf de straatzijde is de eerste indruk een keurig aangelegde en goed onderhouden berm met hoge palmen die de woning flankeren. De woning is in een L- vorm gebouwd waardoor de binnenhoek en de achterzijde van de woning volledig op de wind staan. Het effect is absoluut merkbaar in de gehele woning en bij het ontspannen in de prachtig aangelegde tuin met zwembad, buitenkeuken en prieel. De aanleg van de beplanting in de tuin, geaccentueerd met veel hardhouten elementen en het gebruik van natuurlijke kleuren creëren een oase van rust.

Lees verder...

De woonoppervlakte van 400 m² kan zonder twijfel als royaal bestempeld worden. De begane grond bestaat uit een gezellige woonkamer met aansluiting op het hardhouten buitenterras, een moderne keuken, kantoorruimte en een extra logeerkamer. Aan de straatzijde van de woning is een zeer breed terras wat uitermate geschikt is voor speciale gelegenheden. Een hardhouten binnentrap is de toegang naar de bovenverdieping met 3 slaapkamers, badkamer en toilet en een balkon gericht naar de straatzijde. Een aanzienlijk deel van de vloeren in de woning bestaat uit tijdloos en mooi vernist stroken- en moziekparket. De ‘natte’ ruimten zijn betegeld met lichte of witte tegels.

Bij de renovatie is er een aantrekkelijke combinatie gemaakt tussen oud en modern, wat geresulteerd heeft in een prettige en aangename woning die absoluut een bezichtiging waard is. Belt u vrijblijvend voor een bezichtiging!

Het perceel
870 m² zandgrond. Gedeeltelijk beplant en bestraat.

Voorzieningen
Goede beveilingsvoorzieningen
110/220V
Traliewerk(gedeeltelijk)
Airco’s
Hydofoor
Boiler
Zwembad

Samenvatting
Een solide woning gebouwd met ouderwetse degelijkheid. Daarna gerenoveerd met behoudt van de karakteristieke elementen gecombineerd met moderne aanpassingen, wat de de woning een unieke sfeer en uitstraling geeft.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
Germastraat 8

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 493-497

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Germastraat • Welgelegen • Paramaribo • Suriname