Goodyearstraat nr. 15

Goodyearstraat nr. 15

Renovatie hoekwoning te Mon Plaisir in Paramaribo

Omschrijving

Zeer goed gelegen hoekperceel met een traditioneel degelijk gebouwde woning in de aantrekkelijke woonwijk te Mon Plaisir in Paramaribo-Noord.

De woning
Het betreft een woning uit de jaren ’90 met de kenmerkende architectuur uit die periode. Een degelijke constructie met zadeldak en een interieur waarin gebruik is gemaakt van de bekende hardhouten elementen die de typische sfeer benadrukken uit deze jaren. De 402 m2(!) woonoppervlakte is als volgt verdeeld; een ruime en diepe garage voor 2 auto’s, wat tevens fungeert als de entree van de woning. Vervolgens komt u in de ruime living met de riante half open keuken. Vanuit de living heeft u zicht op een kamerbreed terras aan de windzijde van de woning. Een terras gelegen op het noordoosten met een ruim overzicht op de rustige straten in de omgeving vanwege de hoekligging. De gunstige situering van het inpandige en het goed tegen de zon beschutte terras aan de noordoost zijde, maakt het tot een zeer aangename plek van de woning gedurende de hele dag Aan de linkerzijde van de woning bevinden zich de ruime slaapkamers en een apart bad-toilet voor de hoofdslaapkamer.

Rondom de woning is de tuin aangelegd met een royale laag schelpzand en bescheiden beplanting.

Het perceel
Het perceel is fors opgehoogd. Ten opzichte van het straatniveau is de vloerhoogte van de woning 1 meter hoger. Het perceel ligt op nog geen 50 meter van de belangrijkste straat in de wijk Mon Plaisir. Alle voorzieningen liggen op loopafstand of binnen enkele minuten met de auto.

Lees verder...

Voorzieningen
De woning beschikt over de benodigde voorzieningen en installaties, zoals de aansluiting 220/110V, een alarmsysteem en dievenijzer. Vanzelfsprekend voor een woning in deze klasse is er een boiler en hydrofoor aanwezig.

Samenvatting
Dit object biedt u de mogelijkheid om voor toch wel een zeer aantrekkelijke prijs te kunnen wonen in de gewilde woonwijk Mon Plaisir. Een wijk die zich kenmerkt door een variatie aan grote moderne woningen/villa’s op ruime percelen van de beter gesitueerden in onze samenleving. De woning is zichtbaar aan een goede renovatiebeurt toe, wat vanzelfsprekend in de scherpe prijsstelling is meegenomen. Dit op het eerste gezicht mogelijke nadeel is met een relatief beperkte investering om te buigen tot een groot voordeel. Het biedt u namelijk alle mogelijkheden om vanuit een solide basis deze woning te transformeren tot een unieke moderne woning, waarin heel bijzonder de tijdloze accenten behouden kunnen worden en prachtig gecombineerd kunnen worden met de hedendaagse bouwtechnische mogelijkheden en materialen. Met het uiteindelijke resultaat:”Riant en uniek wonen op Mon Plaisir voor een relatief lage prijs!”. Het is mogelijk! Neemt u contact op voor een bezichtiging of aanvullende informatie.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.


Goodyearstraat • Mon Plaisir • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!

Dit object is momenteel niet beschikbaar.

Maak contact indien u zich wil informeren naar de de status van het object.

Bekijk hier alle woningen te koop!