blank

Granietstraat 9

Granietstraat 9

Goed onderhouden oudere laagbouwwoning

Objectcode: KW00061

€ 149.000 EURO

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 396 m²
Perceelopp.: 618 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 6
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

Het pand
Gelegen aan de Granietstraat op nummer 9 is deze ruime laagbouw met een totale bouwoppervlakte van 396 m². Ondanks de opstal een oudere bouw betreft, verkeert het in goede staat en heeft de volgende indeling. Een inrit met aan de linkerzijde het woongedeelte en aan de rechterzijde een opslagruimte en berghok. Het woongedeelte is te bereiken vanuit de inrit of vanuit het voorbalkon. De woning is ingedeeld naar smaak en behoefte van de oude eigenaar. Let wel! De woning heeft voldoende potentie en ruimte voor een andere indeling of doel. Verder bestaat de indeling uit drie slaapkamers, tweemaal bad en toilet, een grote keukenruimte, een voorzaal met kleine keuken en een achterbalkon.

Het perceel
Dit eigendom terrein heeft een oppervlakte van 617.85 m² met een frontbreedte aan de geasfalteerde Granietstraat van 26 meter en een diepte rond de 24 meter. Het terrein is volledig in cultuur gebracht met een inrit, de opstal en looppaden en is bijna volledig verhard. Het geheel is omheind middels een stenen schutting en zowel de linker- als de rechterzijde is bebouwd, terwijl de achterzijde onbebouwd is.

Ten aanzien van wateroverlast; het terrein ligt hoger dan de straat en is er op het terrein geen sprake van wateroverlast. Let wel! De straat kan wel onderlopen tijdens harde regenbuien.

Voorzieningen en mogelijkheden
Er zijn geen bijzondere voorzieningen te melden. De buurt heeft aansluiting op alle nutsvoorzieningen zoals water, stroom en telefoon. En van alles is er in de directe omgeving.

Maak gauw contact voor een bezichtiging!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.
blank

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  blank

  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Granietstraat • Paramaribo-Noord • Paramaribo • Suriname