Granmankondrestraat 21

Granmankondrestraat 21

Moderne woning met low maintenance tuin

Objectcode: W0758B9

€ 169.000

$ 176.252

SRD 4005469


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 248 m²
Perceelopp.: 385 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 5
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Moderne laagbouw met een low maintenance tuin.

De woning
Deze woning straalt vanaf de straat klasse uit en staat aan de Granmankondrestraat op nummer 21.

De Granmankondrestraat behoort tot het ressort Kasabaholo. Een kindvriendelijke en rustige straat, terwijl er op de “hoofdweg”, de Kasabaholoweg, veel bedrijfsactiviteiten zijn en u van alles in de directe omgeving kunt vinden. Het gaat hier om een moderne woning, fris en voorzien van alle bedenkbare comfort. Een woning met drie slaapkamers, smaakvol ingericht en voorzien van alle denkbare gemakken. Alle vloeren in deze woning zijn van warm hout dat prachtig accentueert met het juiste meubilair. De woonkamer is ruim en heeft een open keuken. Van de drie slaapkamers is er een masterroom met eigen bad en toilet en een ingebouwde kast. Daarnaast is er apart nog een bad en een toilet. Opvallend is het achterste gedeelte van de woonkamer die aan een “indoor balkon” grenst met grote ramen die open kunnen en daar goed vertoeven is. Aan het indoorbalkon grenst een vijver en is het geheel aan de achterkant van de woning goed beveiligd. Vanuit de gesloten garage die bestemd is voor slechts 1 auto, is er toegang naar het voorbalkon, maar ook naar het washok en bergruimte en vervolgens de woonkamer en keuken. Aan de voorkant is er een automatische schuifpoort waarmee u toegang krijgt tot de betegelde binnenplaats waar u nog een voertuig kunt parkeren.

Het terrein
Het terrein heeft een totale oppervlakte van 385 m², met een frontbreedte van 16 meter en een diepte van 24 meter. Het perceel is volledig in cultuur gebracht met een inrit, looppad, een voortuin en een verharde berm. De tuin is netjes onderhouden en aangekleed met sierplanten, palmen, bestrating en grind.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Granmankondrestraat • Kasabaholo • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!