Granulietstraat 22

Granulietstraat 22 - Goed onderhouden woning op relatief ruim perceel te Paramaribo Noord - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Granulietstraat 22

Goed onderhouden woning op relatief ruim perceel te Paramaribo Noord

Objectcode: KW00777

€ 139.000

$ 148.525

SRD 5838000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 175 m²
Perceelopp.: 635 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs2 / 2

Omschrijving

De woning ligt in een rustige zijstraat van de welbekende Gompertstraat te Maretraite 5. De eerste indruk is dat het perceel is zichtbaar fors opgehoogd ten opzichte van het straatniveau. De woning zelf is vrij centraal gebouwd op het op enkele vierkante meters na volledig betegelde perceel. Vanzelfsprekend vereist dit dus weinig onderhoud. Het perceel is verder volledig omheind met een 2 meter hoge betonnen schutting met hekwerk aan de voorzijde. De woning is redelijk gunstig gesitueerd met de frontzijde gericht op het zuiden, waardoor er geen sprake is van directe inval van zonlicht in de woning aan zowel de voor- als achterzijde. Als extra voorziening tegen zonlicht en dus warmteontwikkeling in de woning, zijn er ook bij alle ramen en het terras zonnekappen gemonteerd.

De woning kan betreedt worden via het terras aan de voorzijde, waarna u zicht heeft op de ruime, en door de aanwezigheid van voldoende raampartijen, goed verlichte living met keuken. De 175 m2 bouwoppervlakte is verder verdeeld in 3 slaapkamers met 2x douche-toilet, waarvan de hoofdslaapkamer zoals gebruikelijk over een eigen douche-toilet beschikt. Verder is er nog een berging annex utilityruimte en een garage.

De woning beschikt ook over goede voorzieningen zoals; 220/110V stroom, een boiler voor de warmwatervoorziening, airco's in de verschillende ruimten waardoor de woning goed gekoeld kan worden, een alarminstallatie met meldkameraansluiting en tevens zijn als extra veiligheidsvoorziening alle ramen en de toegangsdeur voorzien van anti-inbraak constructies.

Een totaalindruk van de woning is dat het eenvoudig, functioneel en direct bewoonbaar is. Het perceel rondom biedt ruim voldoende mogelijkheid voor persoonlijke invulling zoals eventuele uitbreiding en/of landscaping.

Belangrijk! De woning wordt zowel voor verkoop als lange termijn verhuur aangeboden. Bent u geïnteresseerd en wenst u meer informatie? Neemt u vrijblijvend contact op!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Granulietstraat 22 • Paramaribo Noord • Paramaribo • Suriname