Groefbijstraat 22

Groefbijstraat 22 - OPKNAPPER! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Groefbijstraat 22

OPKNAPPER!

Omschrijving

Wonen op Noord? Voor een redelijke prijs? Ja, dat kan! Met een opknapbeurt is het heerlijk wonen.

De woning
De woning is 8 jaar geleden gebouwd met de volgende indeling: een voorterras, waarbij je binnenkomt in de woonkamer met een deur naar het achterterras. De keuken is een open keuken in de woonkamer. Vervolgens hebben wij met als ligging de twee slaapkamers, één aan de oostzijde en één aan de westzijde met een bad en toilet in het midden van deze slaapkamers. Toen de woning gebouwd werd is er geen rekening mee gehouden dat de straat verhoogd zou worden, waardoor de woning en het perceel zo een 30 cm lager dan de straat is komen te liggen. Dat maakt dat de woning last heeft van wateroverlast. Hierbij zijn dus wat technische inzichten nodig om dit probleem op te lossen, wat niet onmogelijk is. Rekening houdend daarmee is de prijs van de woning dus bepaald. Als u deze woning koopt weet u waar u aan begint. De woning heeft iemand nodig die inzicht, technische kennis en de financiën heeft om dit probleem op te lossen. Ondanks het water probleem is dit een koopje!

Het perceel
De breedte van het perceel is 16 meter en de diepte 35 meter. Links, rechts en aan de achterkant grenst dit terrein aan bebouwde percelen.

Voorzieningen
Water en elektra (110V) zijn aanwezig.

Samenvatting
Leuke woning in een gewilde buurt met wat kleine aanpassingen. Dit kan zeker uw droomhuis worden.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Groefbijstraat • Noord • Paramaribo • Suriname


Deel deze pagina!

Dit object is momenteel niet beschikbaar.

Maak contact indien u zich wil informeren naar de de status van het object.

Bekijk hier alle woningen te koop!