Hardeveldstraat 2

Hardeveldstraat 2 - Wonen en verhuren nabij het centrum van Paramaribo - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hardeveldstraat 2

Wonen en verhuren nabij het centrum van Paramaribo

Objectcode: KW00607

€ 119.000

$ 128.205

SRD 4998000

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 280 m²
Perceelopp.: 331 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 11
Slaapkamers: 7
Badkamers / WCs5 / 5

Omschrijving

Op 10 min. loopafstand van het centrum aan de Anniestraat bevindt zich dit object met 2 stenen gebouwen op 1 perceel. De 2 solide panden gebouwd op een hoekperceel aan de Anniestraat-Hardeveldstraat bevinden zich in een goede staat. De locatie Anniestraat, een straat in een authentieke Surinaamse buurt, is zich gestaag aan het ontwikkelen tot een omgeving waarin steeds meer commerciële activiteiten gecombineerd worden met het wonen. Een upgrade voor de omgeving, waardoor het moment om te investeren optimaal is.

Het hoekpand met een ingang aan de voorzijde bij de Anniestraat bestaat uit 3 appartementen, waarvan het boven appartement (70 m2) is ingedeeld in 2 slaapkamers, woonkamer, keuken, douche-toilet en balkon. De begane grond beschikt over 2 kleinere appartementen met 1 slaapkamer, woonkamer, keuken, douche toilet en terras.

Het tweede pand met de ingang aan de Hardeveldstraat beschikt op de begane grond over een klein appartement van 40 m2 met een relatief ruim terras van 32 m2. Dit appartement beschikt over 1 slaapkamer, kleine living met keuken en douche toilet.
Aan deze zijde van het perceel is een rolpoort wat toegang geeft tot een carport voor 2 auto’s.

De bovenverdieping van het tweede pand betreft een gezellige woning met een ruime keuken, woonkamer, 2 slaapkamers, douche toilet en balkon.

Lees verder...

Hoewel het perceel een grootte heeft van 331 m2, is het opmerkelijk en bijzonder hoe efficiënt de beschikbare ruimte benut is. Waarbij ook binnen de gegeven omstandigheden ook zoveel als mogelijk rekening gehouden is met de privacy van de verschillende huurders/bewoners.

Een eenvoudige berekening van de mogelijke inkomsten uit de verhuur van de vier beschikbare appartementen, maakt al snel duidelijk dat de mogelijkheid om eventueel zelf kosteloos te kunnen wonen, een wel zeer aantrekkelijk aspect is bij aankoop van dit object.
Indien het slechts een investering betreft dan is het potentiëel rendement buitengewoon interessant te noemen. Wacht niet te lang, want de kans is groot dat dit uitstekend geprijsde vastgoed snel van eigenaar zal wisselen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Piquero Ong-A-Swie

+597 891 6684

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Hardeveldstraat 2 • Paramaribo Centrum • Paramaribo • Suriname