fbpx
Helouisestraat 59

Helouisestraat 59

Helouisestraat 59 - Prachtige woning gelegen op een ruim terrein - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Helouisestraat 59

Prachtige woning gelegen op een ruim terrein

€ 129.500

$ 146.935

SRD 1,095.839


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 164 m²
Perceelopp.: 526 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1

Omschrijving

Een geweldig gelegen object gesitueerd in een oase van rust en ligt zeer centraal aan de Ringweg – Noord dicht tegen Beni’s park. Het is een ideale eengezinswoning en is duurzaam en modern opgezet op 500m² eigendomserf. Het bebouwde oppervlak is 164m²; dit alles in een paradijs van groen, aangrenzend aan een binnenplaats.

De woning is gebouwd met A-kwaliteit materialen. Zo zijn alle hang- en sluitwerk, sanitair en tegels Europees en vakkundig aangebracht; over de indeling is nagedacht. Zo liggen de terrassen goed in de wind en uit de zon, doch is er optimaal genot van natuurlijk licht. De riolering is gesloten en de drainage optimaal.

Het huis kan je via de voorzijde via een klei terras betreden of via de gesloten garage. In beiden gevallen kom je in de ruime woonkamer vanwaar om de hoek de stijlvolle ingerichte en vooral functionele keuken is. Via een pui betreedt je het ruime achterterras welke strekt op de gehele breedte van de woning met deels uitzicht op het meer. Vanuit het terras kan men komen in de wel ingerichte achtertuin. De woning telt twee ruime slaapkamers welke gescheiden zijn door de algemene douche en het toilet.

Lees verder...

Het perceel
Het perceel is geheel omrasterd met kolommen en betonnen stenen.
Middels verschillende sierstruiken, zand, steen, en bomen is het zeer fraai rustgevend buitenhuis door architectuur bewerkstelligd.
De tuin complimenteert het huis en de omgeving.

Voorzieningen
Het object heeft twee fase elektriciteit, is gekoeld en heeft warm en koud water. Verder is er op een professionele en strakke manier dievenijzer aangebracht samen met insectenwering.

Samenvatting
Niet alleen voor de starter maar ook voor
de second home owner of gepensioneerden is dit object een steal.

John Noble

+597 493 497

+597 710 6677

[email protected]

Contact

Naam*

Telefoon*

E-Mail*

Bericht
Helouisestraat • Ringweg-Noord • Paramaribo • Suriname