Hermitageweg hk Henkielaan

Hermitageweg hk Henkielaan - Interessant zakenpand te Uitvlugt. - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hermitageweg hk Henkielaan

Interessant zakenpand te Uitvlugt.

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 575 m²
Perceelopp.: 395 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 5
Slaapkamers: 4
Badkamers: 7

Omschrijving

We hebben te Paramaribo-Zuid een uniek object met enorme potentie. Het pand staat op de hoek van de L'Hermitageweg en de Henkielaan. De bank, L'Hermitage Mall, sport gelegenheden en supermarkten zijn allemaal op vijf minuten loopafstand.

In 2013 werd dit gebouw volledig gerenoveerd. Zo is de begane grond als bar/restaurant ingericht. Het heeft daarnaast toiletten groepen, bergruimtes in de keuken, een wasruimte voor de studio appartementen boven.

De boven verdieping bestaat uit een L-vormig balkon, een woon- en/leefruimte van 50m² en vier aparte studio's, elke studio met een ander kleurenthema. Ze zijn voorzien van een badkamer en toilet en eigen kitchenette. Het gebouw is goed beveiligd tegen inbraak en brand calamiteiten. Zo heeft het gebouw een sprinklersysteem; alarm en camera komen als standaard mee.

Voor de startende ondernemer of juist de ervaren belegger is dit object met zijn potentieel op een ruim rendement geschikt.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

John Noble

+597 710 6677

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Hermitageweg hk Henkielaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!