Hk Marinella- en Mochalaan 18

Hk Marinella- en Mochalaan 18 - Opknapper te koop - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hk Marinella- en Mochalaan 18

Opknapper te koop

€ 85.000

$ 101.847

SRD 1615000


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 220 m²
Perceelopp.: 382 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 8
Slaapkamers: 6
Badkamers: 2

Omschrijving

Opknapper op een hoekperceel te Uitvlugt.

Het pand
Deze woning staat in de omgeving Franchepanestraat - Brokopondolaan. Het betreft een hoogbouw pand met de volgende indeling: de benedenverdieping bestaat uit een voorzaal, keuken, drie slaapkamers, bad en toilet, voorterras, een garage en een berging. De bovenverdieping die vanuit een houtentrap te bereiken is bestaat ook uit een voorzaal, keuken, drie slaapkamers, bad en toilet en voorbalkon. De vloer van de benedenwoning is geheel verhard, echter grotendeels niet betegeld, terwijl de bovenverdieping een parketvloer heeft. De woning verkeert in redelijke tot slechte staat en het een en ander dat verouderd is zal vervangen/vernieuwd moeten worden.

Voorzieningen
Straatverlichting en een gesloten rioleringssysteem zijn aanwezig. Het geheel is voorzien van een degelijke omrastering. Verder is de woning voorzien van 110 v.

Kunt u de potentie van deze woning zien en heeft u interesse dit om te toveren naar uw inzichten? Maak dan gauw contact voor een bezichtiging.

Blijft u dit object volgen voor de foto’s van de binnenkant. Afspraak voor een bezichtiging is wel al mogelijk.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Hk Marinella- en Mochalaan • Uitvlugt • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!