Hk. Priscilla- en Altagraciastraat 2

Hk. Priscilla- en Altagraciastraat 2 - Woning met vele opties - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hk. Priscilla- en Altagraciastraat 2

Woning met vele opties

Objectcode: W0825B6

€ 114.000

$ 112.691

SRD 2701914


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 180 m²
Perceelopp.: 440 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2

Omschrijving

Woning op een hoekperceel te Kasabaholo.

De woning
Deze woning op de hoek van de Priscilla- en Altagraciastaat is een twee slaapkamerwoning met tweemaal bad en toilet, een voorzaal, keuken en tweemaal gesloten garage.

Aan de zijde van Altagraciastraat is de ingang voor het betreden van de woning, terwijl er aan de Priscillastraat een gesloten garage en opslagruimte is. Deze ruimte kunt u vanuit de tuin ook bereiken, maar geeft geen toegang tot de woning. Het is een apart gedeelte dat achteraf bijgebouwd is. Met dit deel kunt u van alles doen. Denk o.a. aan een appartement, shop of kantoor.
Hier en daar zijn er kleine reparaties in het woonhuis met name het plafond, dat wat beschadigde triplex platen heeft. Over het algemeen verkeert de woning in goede staat, is goed beveiligd en het terrein is volledig in cultuur gebracht.

Lees verder...

Het terrein
Het terrein heeft een totale oppervlakte van 440 m² en is voor het grootste deel bebouwd. Het is voorzien van een gesloten riolering, een inrit en aan alle zijden omrasterd met een stenen schutting. De titel is eigendom en het object staat op naam.

Voorzieningen
110 en 220v, warm water, airco’s en internet.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Alicia Chin A Foeng

+597 717 6125

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Hk Priscilla- en Altagraciastraat • Kasabaholo • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!