Hoek E. Torricellistraat / G.D. Fahrenheitstraat pc 565

Hoek E. Torricellistraat / G.D. Fahrenheitstraat pc 565 - Een unieke woning op een schitterende lokatie! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hoek E. Torricellistraat / G.D. Fahrenheitstraat pc 565

Een unieke woning op een schitterende lokatie!

Objectcode: KW00462

N.O.T.K.

N.O.T.K.

N.O.T.K.

Deel dit object nu!


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 460 m²
Perceelopp.: 1203.69 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 8
Slaapkamers: 3
Badkamers / WCs3 / 3

Omschrijving

Namen vormen een spiegel van de samenleving en gunnen ons een blik op ontwikkelingen in die samenleving.

Mon Plaisir is een voormalige koffieplantage van Suriname en werd op het eind van de 17e eeuw gesticht door een groep Hugenotenfamilies. De plantage lag direct rondom Paramaribo met zijn korte zijde aan de Surinamerivier. Het was een kilometers lange rechthoekige plantage en een uitgebreid poldersysteem van dijken en sluizen zorgde voor de waterhuishouding (drainage, irrigatie) van het gebied.

Tegenwoordig behoort “Mon Plaisir” tot één van de meest gewilde woonwijken van Paramaribo. Op een unieke locatie, te weten op de hoek van de E. Torricelli en D.G. Fahrenheitstraat, wordt een uitstekend onderhouden hoogbouw woning te koop aangeboden. De bereikbaarheid is zeer goed; zowel lopend als met het openbaar vervoer. In de buurt zijn diverse supermarkten, banken, scholen, horecabedrijven en het uitgaanscentrums is met de auto op enkele minuten rijden afstand. Desalniettemin staat deze woonomgeving afgezonderd van de drukke hoofdweg en is het heel rustig en aangenaam verblijven.

Het perceel
Op het ruim perceel van meer dan 1200 m², met een frontbreedte van 30m en een diepte van 40m, is de woning dusdanig gesitueerd dat men vanuit het L-vormig voorbalkon een prachtig uitzicht en goed overzicht heeft op de hele omgeving.

Lees verder...

Het erf is beplant met fraaie sierplanten en is keurig onderhouden. Aan de noordzijde van de woning leidt een betegeld looppad naar een buiten berging en hydrofoorkamer.

Het gehele terrein is omrasterd met aan de achterzijden een stenen schutting en aan de straatzijden een schutting vervaardigd uit steen en ijzeren traliewerk. Toegang tot het terrein is via twee brede toegangspoorten vanuit beide straten; een automatische rolpoort vanuit de Torricellistraat leidt over een verharde oprit langs een wachthuisje naar de indoor garage, terwijl een brede schuifpoort vanuit de hoofdingang aan de Fahrenheitstraat leidt naar het onderhuis van de woning. Aan de Fahrenheitstraat is er ook een looppoort waarlangs men het terrein kan betreden.

De woning
De woning beslaat twee woonlagen. Twee buitendeuren, 1 vanuit het onderhuis en 1 vanuit de indoor garage komen uit in een trapgang, waar een massief houten trap u naar de bovenwoning leidt.

De benedenwoning beslaat naast een indoor garage met voldoende ruimte voor 2 auto’s ook nog een washok en een kleine keuken. De garage wordt afgesloten d.m..v een elektrische roldeur.

Via de trap naar de bovenwoning komt men uit in een hele ruime woonkamer met aansluitende semi open keuken. Vanuit de woonkamer komt men terecht op het L-vormig voorbalkon langs fraaie dubbele glazen klapdeuren. Hierdoor wordt een ruimtelijk gevoel ervaren. Via de keukendeur komt men terecht op een smal achterbalkon. De bovenwoning heeft verder 3 slaapkamers waaronder 1 master bedroom en een grote bad en toiletruimte.

Voorzieningen
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig zoals: airco’s in alle slaapkamers, boiler, durotank, alarminstallatie, 3 fasen stroom. De ramen zijn inbraakveilig met traliewerk (dievenijzer).

Samenvatting
Laat deze kans in het bezit te komen van deze unieke woning u niet voorbij gaan en bel nu voor een afspraak voor bezichtiging naar 7669770.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Virginia Telting-Popken

+597 766 9770

+597 422 644

[email protected]

Contact

  Voornaam*

  Achternaam*

  Landnummer*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Klik op de kaart om deze te vergroten!

  Hoek E. Torricellistraat / G.D. Fahrenheitstraat pc 565 • Mon Plaisir • Paramaribo • Suriname