Hoogestraat 58

Hoogestraat 58 - Uitdagende locatie voor de zakelijke ondernemer, met een goed gefundeerde hoogbouwwoning! - Surgoed Makelaardij NV - Paramaribo, Suriname

Hoogestraat 58

Uitdagende locatie voor de zakelijke ondernemer, met een goed gefundeerde hoogbouwwoning!

Objectcode: W0636B6

€ 67.500

$ 76.293

SRD 1599817.5


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Hoogbouw
Woonopp.: 145 m²
Perceelopp.: 326 m²
Woonlagen: 2
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Gedateerde woning in een uitdagende omgeving, maar met de juiste inzichten om te toveren in een succes verhaal.

De woning
Deze woning is niet zo ver van de binnenstad en heeft een voorgevel van bakstenen. Het is aan de voorkant van het perceel gebouwd, met parkeerruimte aan de voorkant van de straat en er is aan de achterzijde genoeg ruimte voor tuin aanleg of het aanbouwen van een geschikt onderkomen. Beneden van deze woning fungeerde als kantoorpand van de hervormde kerk, terwijl er boven een woongedeelte is dat zeer gedateerd is. Verder is de infrastructuur ten aanzien van water en licht aanwezig; beneden beschikt men over 220v stroom. De buurt is er een met zijn uitdagingen qua potentie en mogelijkheden waarbij je verschillende kanten op kunt denken: een kantoorruimte, hotel, winkel, opslag, maar zeker ook woongenot met de nodige aanpassingen om het genot te creëren. De omgeving is vol van activiteiten en er zijn veel kantoren in de nabije omgeving zoals overheidsgebouwen, winkel- en zakenpanden. Het openbaar vervoer komt langs en stopt voor de deur. Dit meegenomen zal u zeker helpen uw bestemmingsplan zo af te stemmen naar de omgeving en uw inzichten.

Lees verder...

Het perceel
Het terrein heeft een mix ondergrond met een grootte van 326 m² aan een zeer goed geasfalteerde weg.

Voorzieningen
110/220V stroom en watervoorziening.

Samenvatting
Woning met mogelijkheden en achterstallig onderhoud in een zakelijke omgeving. Komen kijken is je inzichten verruimen over dit pand!

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Hesdy Rechards

+597 851 0812

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Hoogestraat • Centrum • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!