Icarusstraat 26

Icarusstraat 26

Moderne laagbouwwoning gelegen in een gewilde woonwijk te Paramaribo-Noord

Objectcode: W0771B6

€ 129.000

$ 136.172

SRD 3057429


Status: Te koop
Titel: Eigendom
Type: Laagbouw
Woonopp.: 170 m²
Perceelopp.: 363 m²
Woonlagen: 1
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Omschrijving

Moderne gerenoveerde laagbouwwoning voorzien van alle gemakken, nu te koop in een kindvriendelijke en gemoedelijke omgeving te Paramaribo-Noord.

De woning
Deze woning heeft zijn authentieke karakter behouden en is gemoderniseerd met moderne invloeden, oude schutters en een indeling gecombineerd met een fraaie keuken en moderne tegels. Vernieuwde sanitair, gesloten garage en leuk voor- en achterbalkon geven extra cachet aan deze woning.

U kunt de woning betreden middels het voorbalkon dat geheel beveiligd is met dievenijzer. Door de opslaande deur krijgt u toegang tot de woonkamer met de open keuken; deze keuken is voorzien van moderne armaturen en een fraai graniet keukenblad met dubbele wasbak. De slaapkamers komen uit op de woonkamer, waarbij 2 slaapkamers verbonden met elkaar zijn door middel van een tussendeur en een van de slaapkamers als walk-in closet gebruikt kan worden. Voordat u het achterbalkon krijgt vindt u een tussenruimte waar het sanitair zich bevindt.

De garage is ruim genoeg om twee auto’s achter elkaar te kunnen parkeren, tevens is hier een kleine buitenkeuken met de laundry geinstalleerd. Verder heeft de garage een automatische rolpoort en u krijgt toegang vanaf de straat door middel van de automatische schuifpoort aan de straatzijde.

Lees verder...

Het perceel
Dit perceel van 363 m2 heeft een frontbreedte aan de Icarusstraat van 15 meter en een diepte van 25 meter. Het betreft een terrein met de titel eigendom. Het terrein is hoog gelegen vergeleken met de as van de voorlangs lopende weg. Het gehele terrein is verder in cultuur gebracht met looppaden rondom de woning, speels geaccentueerd met grind.

Voorzieningen
De nutsvoorzieningen zijn aanwezig zoals water en stroom, hydrofoor, boiler, durotank, alarm, dievenijzer en internetvoorziening. Koeling d.m.v. plafond ventilatoren en voorzieningen voor het installeren van airco’s zijn aanwezig, echter zijn airco’s niet geinstalleerd.

Samenvatting
Dit betreft een geweldige leuke kleine gezinswoning die snel van de markt zal zijn.

All information provided by the listing agent/broker is deemed reliable but is not guaranteed and should be independently verified. No warranties or representations are made of any kind.

Thijs Mouchart

+597 422-644

[email protected]

Contact

  Naam*

  Telefoon*

  E-Mail*

  Bericht
  Icarusstraat • Maretraite • Paramaribo • Suriname


  Deel deze pagina!